Slecht

Omdat ze mijn product niet meer hebben sturen ze gewoon 3 andere tubes.

Gewoon goed

In de avond besteld en de volgende dag netje aan huis En het luchtje was heerlijk

Goede parfum erg goede prijs en snel aangekomen

Het ging erg snel en alles kwam goed aan. De prijs was erg goed

Goede prijs, snelle verzending, goed verpakt.

erg goed

parfums zijn goede kwaliteit blijven lang ruiken. de prijzen zijn echt gunstig

In 1 woord geweldig!

In 1 woord geweldig!

Levering en aanbiedingen zijn perfect

Snel binnen en alles perfect geleverd

2 parfums besteld en binnen 24 uur bezorgt.

Slechte bezorging en verpakking

Het pakket kwam geopend aan de producten hadden geen verzegeling meer.

Snel geleverd en stevig verpakt, leuk geprijsd en ruikt heerlijk.

Wauuww

Helemaal tevreden geen namaak echte producten worden geleverd en nog eens goedkoper dan in de winkels! Contact opnemen en reageren gaat sneller dan gedacht i love thiss!!

Snel en netjes geleverd

Goede deal, snel geleverd - top!

Geweldig goed en niet duur

De beste parfums en dit voor een heel voordelige prijs, en super snel in huis. Top

Goed geprijsd, snel geleverd, topservice, jullie zijn toppers!

Ik maak al een aantal jaar gebruik van jullie service en ben nog geen enkele keer teleurgesteld. Tijdens mijn laatste aanschaf stond mijn vrouw met een ‘vette aanbieding’ in haar handen – althans, dat dacht ze – maar uiteindelijk bleken jullie nog veel beter geprijsd! De dag erna kon ik al genieten van deze heerlijke geur. Snel geleverd, topservice, jullie zijn toppers! Groet, Mike

De beste in parfum

Altijd mooie prijs en snel levering zeker aanrader. TOP

Goed product, voor goede prijs!

Mooi fles parfum. Had gevraagd deze in te pakken. Was cadeau. Dit was niet gebeurd.

Echt super!

De parfum rijkt echt perfect!

Alles goed gegaan met mijn order, ik krijgt ook een upgrade! Hartelijke bedankt!

Binnen seconden, makkelijk besteld en oh zo blij met het pakketje dat binnenkwam!

Een overzichtelijk platform, vele kortingen en mooie prijzen, pakketje was binnen 2 dagen binnen en netjes ingepakt, met een gratis tester erbij. Ik ben er ontzettend blij mee en zou het absoluut aanraden aan een ander!

Veel keuze in producten. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Snelle levering, gunstige prijs

Snelle levering, gunstige prijzen

fantastiche web winkel

stronger with you 100ml besteld.' heerlijk geurtje overigens. volgende dag al in huis kurig verpakt

Zéér snelle levering met scherpe prijzen

Als ik mijn luchtje nodig, of iemand iets cadeau wil doen dan kijk ik altijd eerst op de site van Parfumwinkels.

Super, goedkoper dan winkel!

Komt op tijd, zelfde kwaliteit en goedkoper dan winkel

Zeer goed!

Bestellen, betalen, leveren. Top!

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven