Goede kwaliteit, goede prijzen en snelle levering

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Parfumswinkel.nl. Ruime keuze en het bestelproces is eenvoudig en overzichtelijk, waardoor je snel vindt wat je zoekt. De prijzen zijn scherp en aantrekkelijker dan bij andere winkels. Bovendien was de levering verrassend snel – mijn bestelling had ik de volgende dag in huis. Alles was netjes verpakt en helemaal naar verwachting. Zeker een aanrader voor iedereen die graag voordelig en zonder gedoe zijn favoriete parfum bestelt!

SNEL NETJES GOEDE PRIJZEN

GOED SNEL GOEDKOOP CORRECT

Snel en goed geprijsd verzorgingsproduct

Eerste bestelling parfum; doe ik heel lang mee. Dus een cadeaubon gebruikt voor ander product: een nachtcreme. Niet heel ruime productkeuze maar de aanwezige keuze is wel top geprijsd.

Geweldig !!

‘s Avonds besteld, volgende dag in huis. Keurig verpakt. Goede service ook als er iets niet klopt.

Nog niet goed

Heb nog niets ontvangen

komen hun afspraken na.

alles ontvangen zoals afgesproken

Makkelijk en simpel

Ik heb mijn parfum besteld en die heb ik netjes verpakt incl.de leuke extra's binnen gekregen. Helemaal top en netjes op tijd geleverd!!!

Snel en netjes zoals afgesproken.

De artikelen zijn gewoon goed. Maar bezorging bagger.

Alle artikelen met een nette prijs geleverd. Mail van bestelling is niet duidelijk. Er zit een betaling link bij terwijl het al betaald is. Betere mails sturen. Maar bezorging is bagger. 24 uur bezorging. Deze heb ik al overgeslagen omdat bezorging op zaterdag was niet mogelijk. Dan optie op Dinsdag en deze wordt door bezorgingsdienst op het allerlaatste moment gewijzigd naar woensdag. Heb je de hele dag voor gewacht en op een dag niet niet juist is. Ik hoop dat jullie naar een andere bezorg dienst gaan.

super

net als altijd super snelle levering daarom bestel ik al mijn parfum hier

Goede service fijne prijzen

Ben zeer tevreden over de service en het leuke is de prijzen

Goede service en producten

Eerste keer hier besteld, en alles is keurig en vlot verlopen. Ik ben erg tevreden en zal hier zeker weer terugkomen als mijn luchtje op begint te raken. If als ik er een luchtje bij wil hebben.

Prima eau de toilette

Clinique mascara

Zeer goede mascara snelle levering! Ik raad parfumswinkel zeker aan! Ook zeer goede prijs.

Goede betrouwbare winkel

Snel geleverd en goede prijs.Een klein minpuntje…ik kocht een herengeur en als sample stoppen ze er een dames sample in,jammer wel.Hoewel ik deze wel heb weggegeven

Goede prijs en leuk dat ik een nieuwe klant kortingscode kon toepassen. Prima verzending en verpakking.

redelijk goed

De score was tot verleden week " Goed" , maar na een wat mindere ervaring met jullie heb ik dat aan moeten passen. Het gaat om het volgende: Afgelopen week kwam er een mail van jullie bij me binnen waar jullie 10 euro korting beloofden bij alle geuren. Ik heb toen van DIOR Sauvage de after shave Balm willen bestellen. De prijs is +/- 53,00 en zou dus nu naar 43,00 gaan. De code die ik in moest tikken wordt niet door het systeem geaccepteerd. Heb vervolgens de bestelling geannuleerd.

Super service

Mijn ervaring is heel erg goed! Hoewel er iets mis ging met mijn bestelling is dit uiteindelijk erg snel en super goed opgelost.

Makkelijk besteld, men houdt contact en snelle levering

Gisteren besteld vandaag aangekomen.

Bestellen gaat makkelijk en leveren bijzonder snel

Snel geleverd in een woord geweldig!

Top bedrijf!

Uitgebreid assortiment met aantrekkelijke prijzen! Snelle verzending en goede informatie.

Uitstekende service

Uitstekende service

Fijne webshop! Snelle levering ik ben erg blij

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven