Makkelijk bestellen, snel geleverd

Snelle levering tijd echt uitstekend

Aan rader is om de parfums hier te bestellen snelle levering tijd en de parfums ruiken niet meer normaal lekker krijg er veel complimenten over

Geweldige service.

Zeer snel en heel netjes geleverd.. Zeer aan te raden..

Snel geleverd tegen een goede prijs

Helemaal goed

Pakket snel ontvangen. Proef geur er bij gekregen. Erg blij met de snelle bezorging.

snel,heerlijke geur,enthousiast

Zoon 13 was superblij met zijn Jean Paul Gaultier Le Beau .Helemaal, dat het in een mooi blik verpakt zat en hij er een miniatuurstad en monstertje bij kreeg. flesje van Dior bij kreeg en een monstertjeHij was zo blij! Hij is met 13 jaar helemaal into de merkgeuren en daarvoor zit he bij parfum.nlnatuurlijk helemaal goed! Ook nog iets goedkoper dan andere parfumaanbieders.In een woord Super! Voor mezelf koop ik nooit geen geurtjes maar wieweet verandert dat wel, al die geuren in even mooie flesjes , Top!

Snelle levering en goede service...

Snelle levering en goede service, exact zoals de titel luidt. Vriendelijk personeel. En tegenover de zeer aantrekkelijke prijzen kreeg ik er ook nog een heleboel sampels er bij. En daarnaast nog een korting van 5 euro, omdat ik me had aangemeld bij de nieuwsbrief. Ik zal vaker mijn aankopen doen op deze webshop, zeker een aanrader!

Mijn YSL MYSLF was bij jullie het goedkoopst. Netjes en snel geleverd. Leuke testers erbij gekregen. Bedankt! Ik ga zeker nog een keer bestellen!

Prima en snel

Zeer snelle levering met gratis extra's erbij.

Snelle service en goeie producten

Parfum besteld en de volgende dag in huis. Kreeg ook wat gratis en dat is natuurlijk altijd leuk! Top website

Top, niets te klagen!

Snel geleverd, keurig verpakt en zeer scherpe prijs. En natuurlijk het correcte (en originele) product. Blij mee!

Goede ervaring, scheelt wel qua prijs met in de winkel.

Goede en snelle service

Mooie aanbiedingen en had de bestelling heel snel in huis, had een mooie miniatuur erbij gekregen. Top service

Snelle levering, verzorgd verpakt!

Altijd op tijd geleverd ! Altijd beste prijzen !

Ik bestel hier jarenlang al. Altijd beste prijzen in de markt, perfecte levering en zeer vriendelijke klantenservice :)

Snel netje en goed verzorgd

Mijn bestelling kwam snel en goed verzorgd aan in een mooie cadeau box.

Luchtje was heel snel binnen ik ben zeer tevreden en ik had ook test luchtje bij gekregen die was ook erg lekker in 1 woord tevreden

perfect

goede prijzen, vlugge verzending, vlotte communicatie. Een aanrader, 5 sterren

Een geur waar ik lang naar gezocht heb. Ruik hem een paar keer per jaar bij iemand anders, maar heb uiteindelijk nooit gevraagd wat het was. Nu had ik hem bij de lokale parfumerie gevonden en wilde hem meteen hebben. In het begin heeft deze EdT een frisse geur, die al snel overgaat naar een zoetig aromatische geur. Zelf vind ik het niet té zoet, maar het is goed gebalanceerd met de frisse noten in deze EdT. De geur is wel vrij zwaar en goed waarneembaar door mensen om je heen. Ook blijft de geur de hele dag ruiken, wat ook zeker een pluspunt is.

Snelle en goede levering. Keus prima

Uitstekend!!

Wat een geweldige service! In de avond parfum besteld en ik had het de volgende dag al in huis!

Retour/geld terugstorten duurt erg lang

Artikel was snel geleverd. Helaas terug gestuurd. Na week nog niets gehoord en nog geen geld retour. Jammer

Heel betrouwbaar bedrijf met goede producten

Goed assortiment, mooie kortingen, heel snelle levering, betrouwbare leverancier

Mooie aanbieding en snelle levering

Ik kreeg een mooie aanbieding ongeacht wat ik bestelde. Zo hoort het.

Een ontspannen shop ervaring

Ik ben erg tevreden met de site, hij is duidelijk en het assortiment is groot. Ik ben zeer tevreden met de geboden prijzen, waardoor ik vaker bij www.parfumswinkel.nl wil shoppen. Iets wat ik ook belangrijk vind is de product omschrijving wat vaak ook de doorslag geeft om de juiste keuze te maken. Ik vind het fijn dat er ook beoordelingen van Andere consumenten bij vermeld zijn. De customer service is goed bereikbaar en erg vriendelijk.

Nieuwstraat 52

4524EG Sluis