Helemaal goed

Alles goed gegaan, netjes verpakt, snelle levering en fijne parfum!

Topsite

Goedkoop parfum en snel geleverd !

Prima en snel

Bestelling gedaan. Kreeg netjes feedback van een product die ze niet op voorraad hadden en ze hebben het snel nagestuurd.

Top winkel

Een aanrader! Echt top winkel en service.

Verzend informatie onvoldoende

Ik kreeg geen verzend informatie Een verkeerde track en trace

Hier is de klant koning! Snelle levering, vriendelijke prijzen, groot aanbod, snelle reactie op mail en een onmiddellijk oplossing voor problemen. Ik had o.a. En setje met 5 mini's besteld waarvan er 2 niet wilden sprayen. De volgende dag werd er een nieuwe set bezorgd met een verzendlabel om de andere terug te sturen. Een bedrijf wat zo moeiteloos een oplossing biedt verdient alle lof! Ik ben fan!

Fijne winkel

Elke keer dat ik bestel, snel geleverd en goed verpakt. Prima prijzen en snelle reactie op vragen. Ga zo door!

Vond mijn favoriete geur bij Parfumswinkel.nl met de laagste prijs. Makkelijk te bestellen. Snelle reactie van ontvangst bestelling. Ook snelle verzending. Kortom een fijne ervaring.

Duidelijk site , snelle goede verzending, leuke prijzen

Echt fijne site, duidelijk, goed betalingsysteem

Echt een aanrader

Ik ben zo verlieft op dit parfurm

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring. Het bestelde was de volgende dag in huis. Leuk met een gratis monstertje. En voor een leuk prijsje

Dikke hoor deze zaak

So hé.. dik

Snelle levering, mooie prijs

Bestelling is altijd correct en snel geleverd

Doet wat het belooft

Kreeg redelijk snel de bestelde parfum. Sample hoeft wat mij betreft niet....

Krijg mijn artikelen altijd op tijd. Prima service

Heel snelle levering.. goed verpakt..in een woord top .

Prima site, duidelijk en nette prijzen. Ook het verzenden is goed .ze doen wat ze beloven.

Mooie prijzen en snelle levering!

Duidelijke site, goede prijzen en ook nog eens snelle levering! Helemaal top!

Slecht product

Volgens mij was mijn parfum een neppe variant. Het flesje was van plastic en de geur is na 5 minuten al weg. Ik heb ooit een mini versie van deze parfum gehad en die bleef ik de hele dag ruiken, onwijs lekker. Maar dit is echt helemaal niks. Heb ik hier zo veel geld aan uitgegeven??

Snelle levering.

As online shopping should be

Very happy with the price I paid (the samples are always a cherry on the top!) for my J'adore. Quick delivery with no hiccups. Would definitely order again when the time comes!

Snelle bezorging

Toezegging bezorgdatum en tijd perfect.

Snel geleverd , scherpe prijzen

Product nooit ontvangen en ook geen mail

Slecht. Nooit geen verzendmail ontvangen wel een bestelbevestiging. Dus mailadres klopt

Nieuwstraat 52

4524EG Sluis