Erg tevreden

Heb al meerdere keren besteld op deze site. Snelle levering en goede producten.

Fijne webshop!!

Snelle levering, groot assortiment met vaak goede aanbiedingen en leuke acties

Kwaliteit en supersnelle levering

Makkelijk te bestellen. Goede info via mail. Supersnel geleverd. Prima kwaliteit voor hele goede prijs. Kortom , aanrader

Altijd tevreden.

Heb nu meerdere malen bij Parfumswinkel besteld en ben nog nooit teleurgesteld. Heel veel keuze, scherpe prijzen, echte luchtjes dus geen neppe en snel verstuurd. Ja dit is een beetje m’n standaard parfumshop geworden. Aanrader! Gr Marc

goede producten scherpe prijs

Mijn favoriete luchtje was een hele tijd niet op voorraad maar uiteindelijk toch beschikbaar. Prijsverschil met de leveranciers met "de grote namen"was aanzienlijk. Levering netjes en super snel!

Hun verassing betekent niks!!!

Ik ben een dame, ik bestelde twee sets dames parfums van het merk Lancôme maar de verassing was een rare mannen tas van het merk sensai!!! Heel raar van parfumwinkel!!!

Voordelig en geweldige service!

Zeer voordelig en geweldige service!

Goede ervaring

Voordelig en snelle levering

Mis enkele producten

Parfum en geurstokjes besteld. Parfum was netjes gekomen, de geurstokjes niet dit was enkel een leeg plastic flesje zonder vloeistof of stokjes. Ook zou er een sample bij de parfum komen ook dit is niet geleverd. Parfum was voor de rest oke, en voor een goede prijs.

Zoals altijd een hele goede service

Nu heb ik de YSL Libre gekocht deze geur is ook heerlijk Snelle levering en top service

Geweldig ervaring.

Ontzettend vriendelijke geholpen. Ook werdt ik snel geholpen.

Zelfde product als ik gewend ben bij de parfumerie alleen goedkoper, snel bezorgd

Goed product, snel bezorgd, goedkoper dan bij de parfumerie

Alkes top geregeld en heerlijk geurende prijzen

Snelle levering En de laagste prijzen die je maar kan vinden

Duidelijke website, beste prijs en snel in huis!

Betrouwbare webshop met een goede service

Een fijne webshop met een groot assortiment parfums en edt met scherpe prijzen en vlot en netjes verzenden, dus heel tevreden.

Goede prijs, mooie site en snelle levering

Parfumswinkel heeft goede producten tegen een mooie prijs. Levering is echt correct en supersnel ! Superblij mee !

De best web winkel van Nederland. Goedkoop, Perfect en Snel Titel: Uitstekende Ervaring bij de Beste Parfumwebshop! Ik heb recentelijk een parfum besteld bij de best webwinkel van Nederland en ik moet zeggen, ik ben zeer tevreden. De prijzen zijn goedkoop, de selectie is perfect en de levering was razendsnel. De gebruiksvriendelijke website maakt het eenvoudig om de perfecte geur te vinden. Ik kan deze winkel ten zeerste aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve parfums tegen een geweldige prijs.

Helemaal prima

Nette prijs & snel geleverd. Gewoon zeer tevreden!

Zeer scherpe prijzen en levering de volgende dag!

De producten van Clarins die ik bij Parfumswinkel bestel zijn echt veel goedkoper dan waar dan ook! Ik bestel dan ook graag mijn producten bij Parfumswinkel en heb deze worden de volgende dag al geleverd! Kortom, ik ben zeer tevreden!

Uitstekend!

Bestselling kon ik snel op de site plaatsen en is op tijd geleverd.

Netjes.

Ja mooie prijzen goede levering altijd netjes geen schade en n tester op zn tijd perfect toch fijne winkel.

Heel goed ervaring.

Snelle en correcte levering. Heel betrouwbaar!

Prima en snelle levering van het door mij bestelde parfum. Een heerlijk luchtje Zadig en Voltaire : This is her en al veel complimenten over gehad. Bij Parfumswinkel ook nog eens zeer scherp geprijsd !

Vertrouwd genoeg om vaker te bestellen

Makkelijk, vertrouwd en snelle levering. Prima dus

goed afgehandeld

Pakje niet ontvangen, woensdag 15 Januari ,besteld, vrijdag 17 jan getracht per WhatsApp antwoord te krijgen , maandag antwoord dat het werd onderzocht. Nu is het donderdag 23 januari, niets gehoord. Ik heb maar een nieuwe parfum in de winkel gekocht voor een verjaardag. Achteraf blijkt het pakje weggeraakt te zijn bij het transport en ligt de fout niet bij de Parfumwinkel .Vervolgens netjes afgehandeld ,keuze geld terug of alsnog een ander pakje .

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven

085 - 40 111 18

Over Parfumswinkel.nl

Parfumswinkel is er voor iedereen die wil genieten. Met een breed assortiment aan beautyproducten zijn wij er voor vrouwen en mannen. In onze webshop vind je onder andere heerlijke parfums, dagelijks en luxe huidverzorging en make-up waarmee je iedere keer opnieuw straalt.