doen wat ze zeggen

goede spullen, mooie prijzen, snelle levering

Slecht

4 December verstuurd nog niet ontvangen op12 December Verkeerde postcode ingevuld door parfumswinkel.nl Verstuurd naar Barneveldse I.p.v. naar Harlingen Doorgeven aan Parfumswinkel.nl en aan de bezorger DHL

Gewoon goed

Scherpe prijs en snelle levering

Goede prijs en top levering

Snel verzonden en mooi ingepakt

Snelle bezorging, goed verpakt en leuk ingepakt als cadeau. Was zeeeer geslaagd. Ik kom hier vaker winkelen!

Goedkoper dan andere sites, snelle levering

Volgens afspraak

Volgens afspraak

good price, fast delivery, well packaged

it was smooth, good price, all perfect

Snelle levering.en goede prijs.

De bestelde parfum is snel geleverd voor een nette prijs.

Goede prijs en snelle levering! Top

Overzichtelijke website, goede prijs, informatie betreffende verzending was goed, snelle levering, vriendelijke bezorger - zeker een aanrader!

Bestelling is vlot gegaan

Lekker geurtje

Zeer lekkere geur sterk maar niet overheersend!

Niet aangekomen

Niks ontvangen

Good and fast service

I ordered a perfume on a Friday afternoon to a pickup point, it was available for me to collect it on Monday :) The only detail is that there was no communication regarding the shipment, so I was worried and contacted the shop via WhatsApp on Saturday. They replied to me on Monday morning and eventually I received an email from DHL saying that I could pick up my parcel :)

Zeer goede service. Snel en goed verpakt geleverd.

Geweldig!

Snelle levering, betaalbaar

Prima prijs

Goede services en snelle levering

Snelle levering, goede prijs

Fijne zaak, ook de Fysieke winkel.

Snel en goed afgeleverd

Snel , goedkoop

Geweldig, alles op voorraad, lief kadootje, super snel

Fijn o. Snel iets in huis te krijgen. Niet naar de winkel. Heerlijk.

Excellent!

Great service!

Goede service en heerlijke parfum voor een schappelijke prijs.

Supersnelle levering.

Ondanks de drukte van Black Friday en Sinterklaasfeest waren jullie blijkbaar wel in staat om de bestelling snel te leveren dit in tegenstelling tot heel van andere webshop. Volgende keer bestel ik zeker weer bij jullie!

Goede snelle service

Snelle levering, goede service, mooie prijzen.

Nieuwstraat 52

4524EG Sluis