Lage prijs - snel geleverd

Overzichtelijke website met prijzen die ongeëvenaard zijn. Snelle levering en mijn vrouw is zeer blij met haar cadeau!

Goed service

Mooi prijs, veel opties, en snel verzenden

Goed verzorgd en ingepakt!

Het pakketje is goed aangekomen en prima ingepakt. Ik ben tevreden over de bestelling an deze winkel/bedrijf!

Is goed

Mijn ervaring is goed, alleen jammer dat je geen monsters kunt bestellen zodat eerst kunt testen,nu moet je maar afwachten wat je krijgt

Goed en snel geregeld. Prijs is ook goed.

Super prijzen en nog netjes op tijd thuis. Vaste klanten al lang

Snel en keurig

Goede prijs en leuk met de miniatuur

Leuke aanbiedingen en snel bezorgd

Altijd leuke aanbiedingen, gelijk 3 besteld van mijn luchtje, gelijk klaar voor de feestdagen

Ze komen hun afspraken echt na!!

Jammer dat vaak niet betaald kan worden met Riverty. Bij thuis levering soms wel, bij het aangeven van een ophaalpunt vervalt deze optie. Vervelend!

Snelle en correcte levering

De levering was correcte en snel. De prijs was goed.

uitstekend

Snel en correct; altijd een goed adres

prima en duidelijke site.

Product zoals omschreven en besteld.

Super, ook snelle levering

Goede prijs snelle levering

Slecht

Parfum 17-11 besteld tot op de dag vandaag nogsteeds niks ontvangen!! Dhl geeft aan het bezorgt te hebben maar ik heb niks ontvangen. Ik heb aangegeven dat het een cadeau is maar ze moeten eerst een onderzoek doen. Ik ben er helemaal klaar mee en heb onderhand bij een ander bedrijf gekocht. Ik hoop mijn geld nog terug te krijgen.

Prima webshop

Prima webshop Snel bezorgd

Super goed

Mooie prijzen voor goede producten. Snelle en goede service. Zeker een aanrader.

Chapeaux

Goeie prijs

De parfumwinkel maakt ons blij Veel keus snelle levering Voor iedereen een lekker geurtje . Mijn zoon is verslaafd de Armani stronger

Tot op hede geen reactie meer wacht op een oplossing

Helaas wacht ik nog steeds op een reactie van de klantenservice. Je eerste mail wordt beantwoord,als je een klacht hebt blijft het stil?????

Zeer snel en prima!

Supersnelle verzorging. Goed ingepakt en een lekkere tester erbij!

Goede prijs. Veel keuze. Snelle verzending.

Kwaliteit-prijsverhouding super en snel geleverd.

Fijn om mee zaken te doen. Prijs is concurrerend en het wordt binnen een dag geleverd

Mooie prijs, snelle levering. Zoals altijd!

Nieuwstraat 52

4524EG Sluis