Je besteld, en binnen 2 á 3 dagen in huis, hoe fijn is dat

Slecht contact

Ik heb aangegeven de indruk te hebben dat mijn Prada black parfum niet origineel is of aangelengd is omdat deze met een uur al niet meer te ruiken is. Krijg alleen een standaard reactie terug dat ze een fysieke winkel hebben en gegarandeerd alles origineel leveren. Gevraagd of ik het kan retourneren, maar daar krijg ik überhaupt geen antwoord op. Voortaan weer gewoon naar de echte winkels als ici Paris en douglas.

Hier kom ik zeker terug

Overzichtelijke site met uiteraard mooie producten. Keurig volgens afspraak geleverd, daar hou ik van. Dus nogmaals, hier kom ik zeker terug.

begripvol en attent en vriendelijk

Door een andere geur te willen nemen ben ik een beetje van de wijs gebracht. Geduld en empathie uwerzijds komt het goed. Dank en fijne dag. mw. bodmer

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop en ook zeer vlugge levering dank u

Prima site

Groot assortiment, scherpe prijzen en zeer snelle levering. Een aanrader, ga zo door ,

Zeer tevreden.

Heel erg tevreden.

Jullie zijn een woord super

Snelle bezorging, en goed koop

Jammer dat ik later pas de 5 euro kortingscode kreeg

Scherpe parfumaanbieding. Snelle correcte levering.

Scherpe parfumaanbieding. Snelle correcte levering. Een heerlijk bijgevoegd damesparfum monstertje. Helemaal tevreden.

Uitstekend!

Ruime keuze, snel geleverd!

Top !

Was mijn eerste bestelling maar zeker voor herhaling vatbaar

Erg voordelig

Op tijd en netjes geleverd

Snelle en goede service

Leuke prijzen voor vele artikelen.

Mijn pakket was verkeerd afgeleverd door DHL. Ik heb toen contact opgenomen met Parfumswinkel en kreeg direct antwoord. Het was totaal niet hun fout, maar ze waren heel behulpzaam en vriendelijk. De bestelling zelf was ook top!

Makkelijk, goed en snel

Goede selectie, redelijke prijs, makkelijk te bestellen en snelle bezorging.

Zeer tevreden.

Snelle levering en keurig verpakt. Zeker een reden om terug te komen.

Aantrekkelijke prijzen en snelle levering

Altijd scherpe prijzen maar nu nog extra met Black Friday deals. Koop hier altijd al onze geurtjes.

Snelle levering Mooie prijs

Tevreden

Gekregen wat besteld was en op tijd Gekregen !!

Heel goed!!

Snelle en correcte levering

Efficiënt en snel

Snelle levering! Indien er iets misgaat, kan je gewoon bellen!

Vlot bestel- en leverproces

Producten gevonden tegen een scherpe prijs in de markt. Ik kocht al eerder bij Parfumswinkel. In 1e instantie werd een lange(re) levertijd aangekondigd. Dat viel gelukkig reuze mee!

Goed en goedkoop !

Zeer voordelige aanbieding gekocht. Snel geleverd. ( in de lijn van eerdere ervaringen)

Top service!

Fijne aanbieding voor redelijke prijs en netjes verpakt.

Nieuwstraat 52

4524EG Sluis

085 - 40 111 18

Over Parfumswinkel.nl

Parfumswinkel is er voor iedereen die wil genieten. Met een breed assortiment aan beautyproducten zijn wij er voor vrouwen en mannen. In onze webshop vind je onder andere heerlijke parfums, dagelijks en luxe huidverzorging en make-up waarmee je iedere keer opnieuw straalt.