Prima.

Alles is fantastisch geregeld.

Slecht

Slechte service heel vaak heen en weer gebeld kon de kadobon van Plus niet invoeren en de korting helemaal niet Uiteindelijk lukte de 30 euro wel maar kon verder niets invoeren Dus het komt erop neer geen korting (6,00)

Snelle levering. Helaas ging er met DHL iets fout en werd het pakket terug gezonden.. Ik had eenverg aardige dame aan de lijn en de volgende dag was het pakketje alsnog geleverd. Dat noem ik topservice..

Helemaal prima

Snelle correcte levering tegen prima prijs.

Onbetrouwbare levering

Iets wat ik deze zomer bestelde, werd onlangs pas geleverd( product van Lancôme) Zelfde eerder dit jaar toen ik Nuxe zone producten bestelde kwamen ook pas na 2 mnd. Als je iets niet kan leveren, biedt het dan ook niet aan

Product tevreden mee

Sample zoals beloofd, voldoet niet aan de verwachting. Tot 3x toe bijna leeg en bij de laatste bestelling, was J’adore l’or van Dior helemaal leeg. Ben dit in andere winkels niet gewend.

Alles top

Zeer goede service. Een gratis artikel werd niet bijgeleverd maar na een mailtje onmiddellijk na gestuurd zonder probleem. Al meerdere keren hier gekocht met volledige voldoening.

Snel en goede levering

Goede ervaring

Helemaal top

Geweldig product en heel snel geleverd

Goed winkel

Jammer dat jullie weinig miniatuur gaven voor een grote bestelling

Snel en ook nog eens een verrassing

Snelle levering en als verrassing nog een paar extra cadeautjes. Pure verwennerij!

Altijd scherpe aanbiedingen en snelle levering

Altijd scherpe aanbiedingen en snelle levering

Snel, voordelig en heerlijk product. De beschrijving klopt precies! Blij

Ik Ben blij en ik geef jullie 10 van 10

Kwaliteit en goed prijs

Top prijzen van top merken

Een uitstekende webwinkel

Snelle levering en kwaliteit.

Lage prijs

Snelle levering en netjes verpakt. En goedkoper dan elders

Erg tevreden

Snel geleverde, goede prijzen en grote variëteit

Goede prijs en service, alles zoals jet het wil

Heel goed.

Snel geleverd!

Levering de volgende dag. Prijs/kwaliteit is goed.

Fijne website, goede prijs & vlot geleverd

Makkelijk besteld op duidelijke website. Prijzen zijn ongeveer meest gunstig als je vergelijkt op internet. Levering is daarnaast ook lekker snel!

Snelle levering. Goed verpakt.

Volgens afspraak geleverd. Duidelijke communicatie.

Keurig geleverd.

De volgende dag en perfect verpakt.

Fantastische service Parfumswinkel, DHL helaas niet

Helaas was de aflevering van DHL slecht; kwamen niet op de afgesproken tijd, belden niet aan en vervolgens was het pakketje weg. Ik werd daarna echt SUPER geholpen door de klantenservice van Parfumswinkel; correct, vriendelijk en snel. Zij hebben het probleem fantastisch opgelost. En ondanks dat DHL zijn afspraken weer niet nakwam, werd dit keer de tweede dag (weer zonder aan te bellen) het pakketje gelukkig wel geleverd. Kortom: Parfumswinkel TOP; DHL FLOP!

Nieuwstraat 52

4524EG Sluis