Prima!!

Snelle levering.

Product besteld, snel geleverd en uitstekende kwaliteit

De eerste keer parfum besteld bij parfumswinkel.nl. Het product werd snel geleverd inclusief een sample. En voor een goede prijs. Ik ga hier zeker vaker bestellen

Doen wat ze beloven, super

Gewoon doen.

Snelle en correcte levering

Snelle en vlotte levering. Niet de goedkoopste maar wel betrouwbaar

Goede prijs voor deze (meestal) dure parfums!

Twijfelde eerst of ik hier moest bestellen, na het lezen van sommige reviews. Maar geen twijfels meer na deze bestelling! Besteld voor een goede prijs en de volgende dag al binnen!

Goede mascara, snel geleverd

Very good service

Everything went smoothly and I'm happy with my order and a gratis sample

Jullie zijn perfect

Goed verpakt en het bestelde ruikt heerlijk. Bedankt

Snelle levering en verzorging.

Goede prijs/kwaliteit.

Erg goed

Snelle levering en echte producten

Super webshop

Luxe luchtje als cadeau voor m'n vrouw gekocht was 40 euro goedkoper dan bij andere winkels en het was de volgende dag binnen. Ga hier zeker vaker bestellen

Ruime keuze en snelle levering.

Goed verpakt keurig op tijd

Elke keer weer dezelfde goede service

Goede prijzen, snelle service en klantvriendelijk. Tot de volgende bestelling :))

Altijd op tijd bezorgd

Alles goed

Ruim assortiment, scherpe prijzen. Snel in huis. Helemaal top.

Aanrader

Er waren leuke aanbiedingen in de webshop en de verzending was ook snel!

ervaring prima

goede keuze op de website, snelle levering, prima afhandeling, maar bij de monstertjes wel graag vermelding mannengeur of vrouwengeur.

Zeer professioneel en klantvriendelijk

Nadat mijn bestelling niet is afgeleverd terwijl de vervoerder claimde het wel gedaan te hebben, kreeg ik van Parfumswinkel te horen dat ik mijn geld terug kreeg en is mijn volgende bestelling na een dag bij het afleverpunt wél afgeleverd! Erg klantvriendelijk en dikke duim voor Parfumswinkel!!

Snelle en correcte levering

Goed geprijsde parfums

Goede, snelle service

Aantrekkelijke prijzen, zeer snelle service, leuke aanbiedingen

Goede service, ruim aanbod en snelle levering

Vandaag besteld Goede communicatie Snel bezorgd En dienstverlening uitstekend Top bedrijf Zeer aan te bevelen

Hele snelle levering, dag nadat ik besteld had parfum al in huis. Netjes verpakt en kwam onbeschadigd binnen. Super

Nieuwstraat 52

4524EG Sluis

085 - 40 111 18

Over Parfumswinkel.nl

Parfumswinkel is er voor iedereen die wil genieten. Met een breed assortiment aan beautyproducten zijn wij er voor vrouwen en mannen. In onze webshop vind je onder andere heerlijke parfums, dagelijks en luxe huidverzorging en make-up waarmee je iedere keer opnieuw straalt.