Pakje niet gekregen???

Jammer genoeg mijn pakje nog niet in bezit. Waarschijnlijk gestolen aan mijn voordeur. Hopelijk krijg ik een nieuwe toegestuurd. Mvg Christa

Snelle en goede communicatie

Mooi assortiment, goede aanbiedingen

Prima service. Snel geleverd.

Snelle en keurige levering en zoo goedkoop!

Keurige en snel geleverd!

Vlotte levering

Goed product, snelle levering

Lekker geurtje, blijft lang hangen

Een voor ons ongekend merk, de recentie's maakte ons nieuwsgierig. We geur was verassend en we zijn zeker heel tevreden

Snel en correct geleverd. Ook nog een gratis verrassing

Waardeloos

Ik dacht voor een gunstige prijs een parfum te kopen totdat ik anderhalve week daarna een bericht kreeg dat de parfum toch niet leverbaar was. Lekker verhaal! Het geld heb ik inmiddels wel retour ontvangen, dat is nog een plus.

Goed assortiment en perfecte afhandeling!

Mijn eerste kennismaking met deze webwinkel. Makkelijk te regelen, goede communicatie en goed afgehandeld.

Snelle service goede kwaliteit, keurig ingepakt

Super bedrijf

Ik ben helemaal tevreden over elke bestelling die ik tot nu toe heb gemaakt bij parfumswinkel. Altijd leuk meerdere samples en ook leuk dat regelmatig bij een parfum een kado of verassing erbij zit.

Top, en snelle levering

NVT

Precies wat ik had besteld

Snel geleverd,precies wat ik had besteld,alleen jammer dat er geen sample bij zat,zoals wel was vermeld in de winkelmand☹️

Levering op tijd voor een goede prijs

Perfect.

Keurig op tijd bezorgd. Perfect.

Goed product snelle levering

Prima website, snelle levering en hoede producten.

Wacht 25 dagen op mijn bestelling

Op 10 September had ik een bestelling geplaatst. Afleverdatum zou rond 19 September zijn. Het is inmiddels 5 oktober en ik wacht nog steeds op mijn bestelling. Zeer ontevreden!

Geen opmerkingen

Komt afspraken na

Makkelijk gewenste parfum kunnen vinden tegen scherpe prijs. Volgende dag in huis. Prima service!

Heel goed ook snel gekomen

Heel goed ook snel gekomen

Vaak korting, veel keus. Top.

Niet goed heb nog niets ontvangen en wacht nog op de levering.

Top kwaliteit en service

Snel en vriendelijk geholpen. Ik had een kapot flesje binnen gekregen en ze stuurde meteen een nieuwe. 2 dagen later was die binnen. Top !

Snel geleverd voor een aantrekkelijke prijs

Nieuwstraat 52

4524EG Sluis