In ėèn woord geweldig

Prima produkt. Snel en keurig geleverd

Goede prijs en snelle levering

Prima product gekocht. Was zoals op de site stond aangegeven. De prijs was en de levering heel snel.

Prima winkel

Goede communicatie omtrent de verzending. De website is duidelijk en overzichtelijk. Makkelijk om te bestellen. Snelle levering.

Heel goed!!!

Heel goed!!!!!

Kwaliteit en snelle levering.

Alles perfect geregeld

Makkelijke website, veel producten en snelle levering: top!

Goed prijs kwaliteitverhouding

Heb al vaker producten besteld en nog nooit een slecht product ontvangen. Super goede prijzen en het zijn originele producten. Geen ****.

Mijn bestelling werd snel en netjes geleverd. Heel erg tevreden en ga zeker weer bestellen.

Heerlijke geuren

Elke keer weer een feestje als de was opgehangen wordt. De geuren blijven lang geur afgeven van kleding en beddengoed. Maar net als alle geuren gaat je neus er wel aan wennen waardoor je de geur na een tijdje niet meer zo sterk waarneemt.

Goede prijs en snel geleverd

Bestel regelmatig bij parfumswinkel en ben er zeer tevreden over. Ruime keus, snelle levering en de prijs is vaak ook goed.

Parfumwinkel altijd snel en lekker goedkoop

Ik koop al jaren parfum bij parfum winkel. Nooit klachten gehad,de prijs is goed en binnen 1 a 2 dagen in huis.

Uitstekend zoals altijd.

Bestel met enige regelmaat bij Parfumswinkel: scherpe prijzen en snelle verzending. Vriendelijke klantenservice dus aanrader.

Snelle service, en een probleem wordt keurig opgelost.

Groot assortiment, mooie prijzen en altijd een gratis proefje...

Snelle levering product goed verpakt.

Parfum besteld maar niet binnen gekregen

Echt slecht wel betaald maar niet binnengekregen

gied

movie geur

Super mooi op tijd.

Had een parfum besteld voor mijn man bij jullie. Mooi op tijd.. perfect! Daar zat een sample bij. Die uitgeprobeerd. Het was een fijne geur. Niet heel sterk, bleef ook niet heel lang zitten, qua geur. Dus ipv de eau de toilette de eau de parfum gekocht. Ook deze blijft niet zitten. Door mijn enthousiasme heb ik de originele verpakking al weggegooid. Wat kan ik nu doen? Nogmaals ik ben erg enthousiast over hoe snel jullie zijn, maar ik weet nu niet wat ik hiermee aan moet. Met vriendelijke groet, Yvonne Kwaaitaal

Jammer wel duurder dan een ander

Wel snel geleverd

Goede levering alleen product viel tegen

Heb de opium black extreme gekocht van 85 euro. Met het opbrengen vond ik de geur al matig. Je ruikt bijna niks......jammer van zo'n duur product. Moet zoveel sprayen om wat te ruiken.

Zeer correct en behulpzaam

Hele prettige en behulpzame site die doen wat ze zeggen

Met zorg ingepakt en verzonden

De prijs voor mijn Opium 90 ml DE BESTE !!!! Alleen als ik eerlijk ben had er wel een tubetje bodylotion bij mogen zitten

Snelle levering geen problemen en goedkoop

Enorme verschil in prijzen dan je doorsnee winkel en snelle levering zonder problemen

Nieuwstraat 52

4524EG Sluis

085 - 40 111 18

Over Parfumswinkel.nl

Parfumswinkel is er voor iedereen die wil genieten. Met een breed assortiment aan beautyproducten zijn wij er voor vrouwen en mannen. In onze webshop vind je onder andere heerlijke parfums, dagelijks en luxe huidverzorging en make-up waarmee je iedere keer opnieuw straalt.