Doet wat er gevraagd word

Perfecte service

Vanaf de bestelling tot de bezorging wordt je goed geïnformeerd over de zending. Mocht er iets misgaan wordt het perfect opgelost!

Snelle levering en goede producten

Ik had mijn parfum heel snel thuis in correct beschermde doos.

Snelle levering en een mooie prijs

Net voor 21.00 uur besteld, de volgende dag al binnen. Ook de prijs was goed.

Snel en goed verpakt geleverd! Met een parfum sample

Mijn lievelingsparfum, vrolijk geprijsd, snel geleverd!

Top prijs en snelle verzending!

Top! Goede prijs voor product en lekker snelle verzending. Erg blij mee!

Nette prijzen en snel bezorgd.

1e bestelling bij deze webshop. Goede ervaring, nette prijs, had ook een kortingsbon waardoor deze webshop er als voordeligste uitkwam. Bezorging was snel. Aanrader.

Uitstekende webshop

Zeer tevreden, goede service en snelle levertijden. Echte aanrader

Super winkel

Super winkel en snel geleverd. Geweldig

Snelle levering en goede prijs. Is het product tijdelijk niet voorradig dan wordt je geld keurig terug gestort op je eigen verzoek.

Snel

Snel en goedgeprijst

Altijd scherp geprijsd.

Perfect geregeld en goede prijs.

Snelle verzending en fijne prijs!

Besteld en prima bezorgd zoals aangegeven was.

Duidelijke site, en zeker de moeite waard om vaker te bestellen. Top

Super service, vandaag besteld morgen in huis

Hele snelle service, vandaag besteld morgen in huis.

Goede prijs en service

Netjes geleverd tegen een goede prijs.

Een bedrijf waar je op kunt rekenen

Een bedrijf waar je werkelijk op kunt rekenen duidelijk overzichtelijke site, Heel goedkoop ter opzichten van concurrenten goede en snelle service ik heb net voor negen uur ‘s avonds volgende dag had ik hem thuis gekregen wat mij betreft krijgen zij de warme douche kop 10+ respect.

NO NONSENSE

Gewoon perfect, als je maar weet wat je zoekt. Zoeken, op voorraad, bestellen en binnen 2 dagen heb je het in huis. En ook nog een gratis sample (of meer), zoals het vroeger heel normaal was bij de parfumerie maar nog nog maar heel mondjesmaat wordt uitgedeeld.

Prima webwinkel

Bestelling gedaan en die is ook vlot verzonden, netjes ingepakt en heel aangekomen. Echter wordt het verzonden met DHL en dat blijft een ondermaatse koerier. Geen update over de verzending of aankomst moment, dit moet via jullie site worden opgezocht. Ook krijgen ze het nooit voor elkaar om het pakket op ons adres te bezorgen, beland altijd op een ophaalpunt in het dorp, en nee we wonen niet achteraf of iets dergelijks. Ik baal dan ook altijd als een pakket met deze dienst wordt verzonden, maarja.

Prima !

Lekker snel een lekker geurtje in huis! Tot snel!

goede service

Goede service na dat er wat niet of voorraad was en al w eken duurde eer t binnen kwam , ik heb de bestelling voor dit product opgezegd Het andere product wat wel op voorraad was had ik binnen 2 werkdagen in huis Gr Jolanda

snel ontvangen

veel aanbirdingen en snel geleverd

super snelle service

geweldige deal en snelle service gauw in huis.

prima webshop

Snelle reactie op bestelling en supersnel geleverd

Nieuwstraat 52

4524EG Sluis