goede website

Snelle levering, goed verpakt met het juiste artikel.

Goede en snelle service

Goede en snelle service, mooi geprijsde artikelen

Super snelle levering wat top is..

Goede levering goed product

Al voor de derde keer besteld.

Product zoals verwacht en snel geleverd.

Product zoals verwacht en snel geleverd.

Snel en goed geleverd

Makkelijke site, goed overzicht. Mooie aanbiedingen. Snel geleverd en stevig verpakt. Kortom goede keuze!

Super simpel en snel geleverd en precies wat ik heb besteld! Zeker een aanrader voor cadautjes of om je zelf te verwennen

Parfumswinkel is goedkoop en service is prima

Bij Parfumswinkel bestel ik graag. Het is er goedkoop; wordt meestal snel geleverd. Is iets niet op voorraad dan duurt het wat langer maar daar word je er over je geïnformeerd. Daarnaast is het contact indien nodig ook heel veel sneller dan bij de 2 grote erg bekende parfumerieën. Dus gun ik het deze zaak gewoon veel meer. Ik had besteld van Clinique For Men de anti-age oogcreme en moisturizing gezichtslotion die ik beide al lang en naar tevredenheid gebruik.

Zeer goede en snelle service

Zeer goede en snelle service

Zeer goedkoop en snel ontvangen

vele sits bekeken deze is de beste koop en snel geleverd

Goede service, snelle levering en zeer schappelijke prijzen!

Heel.erg goed geholpen.

Netjes op de hoogte gehouden van je bestelling. Alles goed verlopen.Ga zo door

Uistekend

Altijd de goedkoopste. Snelle levering en netjes verpakt. Ik koop hier graag.

Snelle levering! En een lekkere probeer geurtjes erbij gekregen.

Goed werkende en duidelijke website

Snelle levering, keurig verpakt

Ik koop hier al zeker meer als 10 jaar, en altijd prettig en ideaal

Snelle en perfecte levering.

Besteld, correcte order afhandeling en enkele dagen later geleverd. Precies zoals het hoort.

Fijne website

Altijd het voordeligst. Snelle levering. Netjes verpakt. Gratis sample altijd leuk.

Prima site, snelle verzending

Duidelijke site. Snelle verzending. Prima prijzen

Alles perfekt

Snelle en vlekkeloze levering! Niets te klagen!

Veel keus. snelle levering

Gewoon goed.

Heerlijke parfum

De levering duurde alleen langer. De eerste verzending is niet goed gegaan, bleef ergens steken waardoor ik het product pas een week later kreeg. Met een telefoontje werd het wel snel in orde gebracht en hebben ze een nieuw product verzonden. Deze kwam heel snel aan.

Goed geholpen aan de telefoon en vlug bezorgd.

Alleen het gratis flesje eau de toilette dat erbij zit bevat meestal een sterk ruikende parfum, die ik niet gebruik. (Zie mijn bestelde geur van Gucci ) Heb andere voorkeur in dit geval zou bv Gucci Rush beter aansluiten.

Goede prijs en correcte levering

Zie hierboven

Nieuwstraat 52