Heel goed.

Makkelijk, snel. Wordt ook heel snel bezorgd.

Blij mee

Scheelt echt véél

Goed parfum ruikt lekker, duidelijk wanneer het binnen komt

Prettige site om te shoppen

Ik ben weer heel tevreden met mijn producten, de prijs en de service.

bestelling niet volledig.

Ik had een bestelling gedaan voor 3 producten waar er maar een van geleverd werd omdat de andere niet op voorraad waren of niet geleverd konden worden. op de site stond dat je een alternatief kon kiezen of wachten tot het product alsnog geleverd kon worden of de bestelling annuleren. ik koos voor wachten maar dat wachten duurde wel erg lang dus heb ik later maar gekozen voor een alternatief, deze was echter wel duurder en het heeft heel wat voeten in aarde gehad voor er werd begrepen wat ik als alternatief wilde bestellen. dus al met al geen prettige ervaring deze keer. Met vriendelijke groet, Marga Zwitser - Koedam.

Snelle correcte levering

De bestelling kwam snel en correct binnen. Dik tevreden

Super service en snelle levering!!

Goede site

Vlotte en correcte levering voor een goede prijs!

Zeer goed geen enkel ander negatief kommentaar

Supersnelle levering

Super goede service en levering

Na de bestelling een snelle levering van het bestelde product

Klantvriendelijke behandeling.

Snel simpel

Fijne makkelijke site.bestel ,betaalen en super snel geleverd. Dank jullie wel.

Slechte bezorging door GLS

Ik ben slecht ter been en koop online omdat het dan thuis bezorgd wordt. Het pakketje komt de volgende dag tussen 10 en 15 uur. Om 11 uur berichtje dat het om 11.15 komt. Ik sta in de startblokken … Als er gebeld wordt doe ik open. En vind een brief van bezorger : we hebben elkaar gemist. Pakje zelf ophalen bij service punt. Het is een sport om een pakje te ontvangen. GLS doet er alles aan dit zo te houden. Ik koop volgende keer bij een bedrijf dat een andere koeriersdienst heeft. Service is meer dan alleen verkopen.

Gewoon goede winkel. Snelke levering Komt afspraken goed na Geen nepartikelen

prima prijs/snelle levering

Eau de toilette gekocht voor mijn man. Prijs : uitstekend Levering : Uitstekend

Bestelling 's avonds geplaatst en 's anderendaags geleverd (met voldoende informatie omtrent de levering).

Goede service,alles binnen met extra,s

Goede service en nette prijzen

Omdat de prijs hier aanmerkelijk lager lag dan de (aanbiedings!)prijs op veel andere websites, heb ik hier nu voor de eerste keer besteld. Ik kan alleen maar zeggen dat ik enorm tevreden ben! Het bestellen verloopt makkelijk en duidelijk, en de bestelling wordt heel snel en netjes verzonden.

Goed geleverd en precies wat ik had verwacht

Mooi en goed geprijsd product, snel geleverd

Heerlijk mannenluchtje goed geprijsd gevonden op de website van Parfumswinkel.nl. Volgende dag al in huis. SUPER!!

Goede prijs en snelle levering.

Was de volgende dag in huis, prima prijs en ben blij met het product!

Snelle levering van het bestelde produkt.

Super tevreden

Top klantenservice en snelle levering !

Nieuwstraat 52

4524EG Sluis