Product ok. Lang wachten op levering. Staaltje te verwaarlozen.

Goedkoper en snelle verzending.

Scheelt een hoop geld met ICI Paris en Douglas.

Mooi product makkelijk te bestellen

Ik wist wel wat ik wilde hebben maar online bestellen is toch een dingetje maar het is goed gegaan

Snel geleverd! Top

Bestelling volgende dag al in huis. Netjes verpakt met extra sample!

Helemaal perfect

Heel accuraat snel in verzenden. De artikelen. worden keurig verzonden

Goede ervaring

Mijn bestelling is netjes en snel verzonden. Ook de proefmonsters zijn fijn! Voor herhaling vatbaar.

Goeie producten

Voor herhaalbaar vatbaar

Altijd snelle en correcte leveringen

Top bedrijf

Goede, snelle en perfecte levering.

Niets op aan te merken

Travelkadootje top.

Mijn bestelling snel ontvangen en met een mini travelversie kado. Chapeau.

Snelle levering en een goede prijs

Altijd op tijd krijg je je parfum en ook een klein proefje erbij. Heb vaker bij jullie besteld en dat zou ik ook wel vaker bij jullie doen

Snelle service,goede prijzen

Goed en snel

Goed en snel

Ga zo door !! Pakketje is goed aangekomen.

Snelle service en beste prijs

Bekend product snel ontvangen en voor de laagste prijs

Ik ontving niet mijn bestelling ondanks wel mijn betaling

Spijtig dat mijn ervaring niet leuk is. Had graag anders gezien. Begrijp niet wat en waarom is gebeurd. Ik ontving mijn bestelling nooit. Dus weggegooid geld via internet aankoop Geen leuke ervaring sorry ik kan niets positiefs verte. Met groet

Prettig en betrouwbaar

Snelle levering en vlotte afhandeling

Prima webshop

Artikel op voorraad, goede prijs, snelle levering.

Snelle levering en ruime keuze

Groot assortiment enlevering wanneer mogelijk in enkele dagen

Oké

Wacht wel af

Ruim assortiment en mooie prijzen

Duidelijke informatie over ruim assortiment aan producten. Mooie prijzen. Snelle levering met mogelijkheid van afhaalpunt. Kortom, zeer klantvriendelijk!

geeft vertrouwen

de leveringen kwamen door omstandigheden later dan gepland, echter alles kwam toch nog op tijd binnen, en we werden prima op de hoogte gehouden.

Fijne internet winkel

Veel goede producten snelle levering

Echt geweldig, ga zo door.

Beste prijs Andere dag bezorgd Nette en goeie klantenservice Bedankt en tot ziens

Fijne aanbiedingen,snelle levering.

Nieuwstraat 52

4524EG Sluis

085 - 40 111 18

Over Parfumswinkel.nl

Parfumswinkel is er voor iedereen die wil genieten. Met een breed assortiment aan beautyproducten zijn wij er voor vrouwen en mannen. In onze webshop vind je onder andere heerlijke parfums, dagelijks en luxe huidverzorging en make-up waarmee je iedere keer opnieuw straalt.