Snelle levering en goedkoop.

Heerlijk dat er geen enkel negatief commentaar te schrijven is.

Datgene krijgen wat je besteld hebt. Binnen de beschreven tijd. Betaalbaar (in mijn situatie moet ik op de kleintjes letten, is voor iedereen verschillend maar maakt het meer mogelijk voor iedereen).

Goede prijzen en snelle levering van mijn pakketje.

Goede aanbiedingen en snelle levering van mijn pakketje.

Super goede prijzen

Ik had parfum besteld voor de verjaardag. Van mijn man en het wat daadwerkelijk de volgende dag binnen gekomen

Het artikel is goed verpakt en wordt snel geleverd.

Prima en conform afspraak....

Prima. Jammer dat het product even niet in voorraad was. Alsnog later correct ontvangen.

helemaal top

ben al jaren klant.snelle service, de parfums zijn goed.

De beste geurtjes,voor een goeie prijs

Blij mee.

Ruime keuze, redelijke prijs en snelle levering.

Fijne webshop

Parfum snel geleverd, goede prijzen en leuke verrassing meeverpakt. Mooie webshop!

Doen.

Gewoon goed

Snelle service! Mooie producten met scherpe prijzen!

zeker bestellen bij parfumswinkel !

Zeker voor herhaling vatbaar. Vertrouwd en eerlijk

Alles mooi en op tijd geleverd

Prima prijzen, vlotte kevering

Het parfum was hier de laagste prijs en dat is uiteindelijk de grootste pre. Levering is niet next day, maar meer dan vlot genoeg. Gewoon hartstikke prima allemaal

Prima winkel

Snel en toch wel de goedkoopste

Zorgeloos bestellen

De bestelling gaat simpel en snel en als je vragen hebt dan is er een klantenservice, gewoon top!

Fijne webshop met goede prijzen en service!

Voor de zoveelste keer weer eens een eau de toilet besteld van Jean Paul Gaultier. Parfumswinkel.nl heeft scherpe prijzen en een goede snelle levering. Heel fijn winkelen dus!

Super service, heel snel!

Goede winkel snelle levering leuke samples

Snelle levering goed verpakt etc. Alleen zelf ben ik ontevreden met het luchtje, heb de invictus victory gekocht eau de parfum. Alleen ruik ik hem pas als ik mijn neus net 3-5 cm van mijn hand af houd. Waardoor het mogelijk is dat mensen in je omgeving hem niet ruiken, behalve met dicht contact natuurlijk. Ik wilde hem terugsturen, alleen had ik hem al gebruikt en dan kan het natuurlijk niet! Voor de rest perfect! Heb ook zojuist een versace eros besteld, in de hoop dat die meer volume heeft.

Blij mee! Goede prijs, snelle levering, mooi product

Voor een kleine 10 euro extra had ik het dubbele aantal ML van een duur parfum merk. Product werd snel geleverd, netjes in orgineel doosje etc. Helemaal top.

Zeer goede service

De berichten die je ontvangt en het persoonlijke contact zijn zeer prettig! De bezorging uitstekend verpakt! En snelle bezorging. Wat een fijn bedrijf!

Fijne webwinkel, snelle levering

Fijne webwinkel, snelle levering