Goede prijs en service

Product had een hele goede prijs en werd snel bezorgd.

Bestelling heel snel en zonder problemen de volgende dag al geleverd.

Prima service. Binnen drie dagen in huis!

Zie bovenstaand! Prima service!

Fijn & snel!

Een fijne ervaring bij jullie online te winkelen! Echt een aanrader.

Heel positief

Snelle bezorging en mooie extra’s toegevoegd. TOP

Altijd goed

Goede prijzen en snelle levering

Heel tevreden !

Was de eerste keer, maar heb een goed gevoel bij jullie winkel.

Prima service en als verrassing een lekker luchtje extra

Goede servi6

Goed product,snelle correcte levering,goeddeels prijs

Heel makkelijk en snel

Ik ben heel tevreden

Snel en top prijs

Mijn eerste ervaring was slecht, maar het bleek dat het de schuld was van de koerier (niet van de winkel). De winkel reageerde onmiddellijk en eindelijk ik ontving mijn bestelling. Ik bestelde opnieuw parfums en ze werden de volgende dag geleverd. Ondanks de eerste slechte ervaring door de koerier ben ik erg blij met de winkel, klantenservice, parfum en snelheid van levering ... allemaal geweldig.

Snel en goed

Niet voorradig en toch nog snel geleverd

Na het bericht dat de gekozen producten niet op voorraad waren en dat het ca 2 weken ging duren is er toch na een week geleverd.

Gewoon SUPER!!!!

Altijd goed geregeld!

Bestelling geplaatst maar product niet leverbaar

Tweetal producten besteld tegen leuke prijs. Pas na een paar weken (!!) liet de winkel weten dat één van de producten niet leverbaar was en ze dat product dus zouden annuleren. Het andere product kreeg ik wel, maar heb ik niks aan zonder het andere product. Er is mij daarin geen keuze gesteld. Ik bestel hier niet nog een keer!

Warte seit über einem Jahr auf meine Rückerstattung

So was habe ich in all den Jahren in denen ich online Produkte erwerbe nicht gesehen. Dieser Laden erzählt mir nach einem Jahr und unzählige Emails später, dass mein Geld überwiesen wird und es natürlich wieder nichts passiert. Wie kann man so dreist sein. Das ist echt das Letzte. Sucht euch einen anderen Shop aus, vertraut NICHT Parfumswinkel!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Snelle levering en goede prijs

Snelle levering, goed en veilig verpakt en scherpe prijs.

Gunstige prijzen, snelle levering

Parfum gekocht die bijna nergens te koop is, snelle leverung en scherpe prijzen.

Prima, geen poespas…

Het product dat ik zocht is bij hun in voorraad of komt eraan. Je wordt prima op de hoogte gehouden en hebt keuze wat je wilt als het product niet op voorraad is.

Ik kreeg exact wat ik besteld had en ook op tijd!

Ik vond en kreeg wat ik wilde hebben en de bestelling werd op tijd geleverd. Overal beviel de keuze hier te kopen uitstekend.

Voordelig en snelle verzending

De originele parfums voor aangename prijzen. Snel verzonden dus snel in huis top.

top!

great store

Super snelle service

Zoals altijd weer een super snelle service. Woensdag besteld en Donderdag werd het al geleverd.

Nieuwstraat 52

4524EG Sluis