Boven verwachting!

Enigszins huiverig te bestellen op/via ‘Parfumswinkel.NL’, zo de eerste keer. Voor mij toen namelijk nog een onbekende verkopende partij. Maar bleek nergens voor nodig: bestelde product snel geleverd en goedkoper aangeboden dan door menig concurrent. Ze hebben er een klant bij! :)

Goede actie

Snelle levering en helemaal blij met de parfum voor goede prijs.

Veel keuze goede prijs

Prima, ben nog nooit teleurgesteld!!!

Groot assortiment, prima prijzen en snelle levering!

Groot assortiment, prima prijzen en snelle levering! Dat is precies wat ik wil!

Besteld en de volgende dag geleverd goede prijs voor het product.

Product volgens omschrijving

Snelle levering en mijn vriendin is helaas blij!

Zie titel…

Ze doen wat ze beloven

Het item van mij bestelde ik voor 21.00uur. En het werd de volgende dag conform hun afspraken geleverd. Ze doen wat ze beloven. Een echte aanrader om iets daar te bestellen.

Hele snelle levering

Netjes en op tijd

Netjes en op tijd

Op tijd geleverd. Lekker geurtje

Handig en makkelijk

Snel bestellen en snel in huis perfect

Prima winkel, heeft vele geuren. Enkel is er één puntje wat ik jammer vind. Als je een heren luchtje bestel en je krijgt een er een tester bij, dan is het altijd voor vrouwen. Waarom niet een mannen tester, zodat je eens een andere geur kan proberen.

Netjes en snel bezorgd!

Bestelling snel en netjes verpakt in huis!

Ruikt echt lekker

Volgende dag ik huis, netjes verpakt, heerlijk geur besteld, elke keer andere proefjes

Super goed

Goede bezorging Heel goed tevreden

Geweldige service

Zeer snelle levering en goedkoper dan andere sites.

Snel, goede prijs!

Snelle levering en goede prijs!

Snel en altijd betrouwbaar.

Altijd de beste geuren voor een goede prijs. Vrijwel iedere keer heb ik nav de gratis sample mijn nieuwe geur besteld.

Zeer snel geleverd goede prijs

Om 20:30 besteld en volgende dag al geleverd

Scherpe prijs. Snelle levering.

Goede prijs en snel geleverd. Incl tester

Heel tevreden

Kom zeker nog eens terug voor een bestelling !

Nieuwstraat 52

4524EG Sluis