Correcte en snelle levering. De volgende dag in huis is.

Heerlijke verzorging

Wederom een bestelling gedaan zonder een dief van mijn eigen portemonnee te zijn. Werd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken en dis levering volgens afspraak.

Mega betaalbaar en eerlijk

Voelt als een constante sale!

Heel tevreden

Snelle levering, goed assortiment attent presentje erbij Gewoon een goede webshop

Mooie cosmetica, snel geleverd

Zie boven

Goede site

Goede site en duidelijk en snelle bezorging

Bestelling naar tevredenheid uitgevoerd.

Mijn eerste bestelling is naar tevredenheid uitgevoerd. Top bedrijf welke ik kan aanbevelen.

Mooi en goed wat besteld was en zeker snel!!

En echt Leuk een extra kadootje in de doos !!

scherp geprijst snelle levering

overzichtelijke site, scherpe prijzen en snelle levering. Top!

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering

Snel en netjes bezorgd

Ik ben heel erg tevreden met de parfumswinkel

Reuk ontzettend lekker!

Deze parfum is echt een Classique!

Teleurgesteld na goede ervaringen in het verleden

Helaas is de service bij problemen minder dan ik had verwacht op basis van eerdere ervaringen. De beloofde leveringsdatum uitgesteld; na een deel van de bestelling te hebben geannuleerd werd de bestelling verzonden. Helaas blijft de status op " onderweg met bezorger" staan. Ipv dat jullie mij het bestelde opnieuw leveren, dien ik nu het onderzoek van DHL af te wachten. Ondertussen wacht ik al een maand op iets dat met enkele dagen in mijn bezit zou zijn. Ik zeg: dit kan beter!

Snel, correct en zonder problemen! Duidelijke site

Goede prijs snelle levering

Geleverd volgens afspraak.

Snelle levering, groot assortiment.

Super snelle levering. Besteld en andere dag keurig verpakt in huis, met nog een extra geurtje erbij. Toppy!!

Goede prijs kwaliteit

Makkelijk te bestellen en zeer snelle levering> TOP!

Betrouwbare webshop

Parfumswinkel is een hele fijne webshop met mooie originele producten voor een goede prijs. Altijd sample(s) bij je aankoop. Goede service en erg snelle verzending en leuke acties via de mail, zoals kans op 1 jaar lang gratis parfum! Wie wil dit nu niet :)

Leuke prijsjes en snelle verzending!!

Hier toch goedkoper als elders!! En super snelle verzending!!

Goede prijzen en snelle levering, ik zal zeker in de toekomst vaker hier bestellen

Heel erg goede service!

Ik bestel hier vaak parfums, hele goede qualiteit en snelle levering!

Via de mail contact gehad met de klantenservice. Mijn probleem is uitstekend opgelost.

Snelle verzending

Nieuwstraat 52