Goeie prijs/kwaliteit

Al enkele jaren klant omwille van de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ook de levering gebeurt altijd snel.

De levertijd waw stipt

Super geregeld

Snelle levering!

Snelle levering ,prima service

Super snel ontvangen

Goede ervaring met de eerste bestelling. Inmiddels de volgende bestelling gedaan!

Afspraak verzet naar 8mei dus even afwachten

Ik heb me bezorg tijd verplaatst naar maandag 8 mei in de avond maar nog geen mail gehad hoop dat het goed komt

Snelle levering van het juiste product

Overzichtelijke site, makkelijk bestellen, goede producten voor een mooie prijs

Uitstekende service

Mijn bestelling dreigde te laat aan te komen maar 1 mailtje en werd gelijk geregeld dat het zelfs vroeger bezorgd werd. Top service

Communiceert slecht over de bezorging!

Het product is netjes geleverd, goed verpakt. De bezorging is onduidelijk. Nadat de datum waarop beloofd was te leveren verstrekken was, kwam er een mailtje dat de beloofde bezorgdatum niet gehaald was. Met excuses over grote drukte bij leveranciers. Het kon wel tot 2 weken duren voor het product bezorgd zou worden. Echter tot mijn verbazing kwam de bezorger de volgende dag plots aan de deur. Fijn dat ik mijn product heb maar vervelend om niet van tevoren precies te weten op welke dag het product verzonden/bezorgd wordt. Als je er geen bezwaar tegen hebt om niet te weten wanneer(dag) je product geleverd wordt dan kan ik dit bedrijf verder wel aanbevelen, vandaar mijn 'ja' bij aanbevelen.

Alles goed verlopen

Op tijd bezorgd

fantastisch

Goede prijs, snelle levering en zelfs een cadeau erbij!

Fijn zo'n navulling - echter past niet op de lege (Dior) fles

De recent leeg geraakte fles Dior sauvage eau de parfum blijkt niet geschikt voor de navulling die ik van u in goede orde ontving. Ofschoon deze Dior fles de laatst beschikbare was heeft deze geen schroefsluiting van het pompje maar - naar bleek - nog gewoon een aan de fles vastgeperst pompje. Op 29 april j.l. heb ik uw klantenservice gevraagd mij svp (via Dior?) te (laten) voorzien van een lege originele fles Dior sauvage eau de parfum mét schroefsluiting ipv geperste pompsluiting. Dit opdat ik uw navulling wel kan gebruiken. Ik kreeg van uw klantendienst nog geen reactie. Graag vul ik hierna opnieuw een review met de werkelijke totaalervaring van het prima en tijdig geleverde product.

Goede service en stuk goedkoper dan andere parfumerieën.

Prijzen schelen best wel met andere parfumerie winkels. Goede en snelle levering. De bestelling is goed en stevig gepakt.

Helemaal happy met deze webshop

Goede website, ruime sortering, duidelijke omschrijvingen en snelle prima leveringen. Top!

Geweldige service

Gewoon top en wat ze zeggen vandaag besteld Voir 21.00 morgen in huis

Snelle goede service

Goede prijs en goede service

Goede prijs, snelle verzending

De beste prijs voor mijn clinique producten. Snelle verzending, dag later al in huis top!

Prima keuze en supersnel geleverd :)

Heel fijn om keuze te hebben in geuren en ml. Overzichtelijke site. Supersnel geleverd, echt heel fijn, ga zo door.

Bestellen ging gied, was zeer goed verpakt , en herl snel gekomen , dank u wel

Prima heel attent

Fijn reageren meteen op je berichtje/mailtje heel attent

Hele goeie service.Snelle verzending.Netjes verpakt.

Snel en altijd leuke aanbiedingen

Super goed en snel!!

Vaker besteld TOP

Goede prijzen, toplevering

Fijn mijn creme tegen een heel nette prijs met een leuke gift erbij en altijd leuk n verrassing extra, zo blijf je terugkomen bij deze webshop, dank! Goed en op tijd geleverd en tussentijds geïnformeerd over de levering

Nieuwstraat 52

4524EG Sluis