Goed(koop) en betrouwbaar

Al meerdere keren besteld bij parfumswinkel. Duidelijke website, goede status updates van mijn bestelling en altijd snel geleverd.

Snel en een goede prijs

Bestelt via internet. Keurig op tijd bezorgt en een leuk proefflesje erbij. Top

Geen sample ontvangen

Snel ontvangen. Maar geen sample ontvangen, zoals op de bon staat aangegeven.

Snel geleverd tegen een goede prijs

Rc

Excellent

Top! ‘S avonds besteld de volgende dag in huis

Na het internet afgespeurd te hebben terecht gekomen bij de parfum winkel. Omdat ik hier nog een leuk kadootje bij kreeg heb ik mijn luchtje daar besteld.

Altijd juiste en snelle levering.

prima servive

Meestal het gevraagde op voorraad. snelle levering voor een goede prijs.

Netjes op tijd geleverd

Alle producten aanwezig in de bestelling. Zeer tevreden.

SUPER tevreden

Ik ben echt super tevreden over Parfumswinkel. Heb al meerdere malen iets besteld en dat komt altijd vlot en netjes verpakt binnen. Ben ook heel tevreden met het assortiment. Top!!!

Goede selectie

Parfumswinkel heeft een uitgebreid aanbod voor een goede prijs. Ik heb o a. Tuscany van Aramis gekocht voor mijn man, is bij gewone winkels niet meer te koop. Snelle levering, prima website.

Snelle levering, goede prijs, goed geïnformeerd over de levering, super tevreden, ga hier vaker bestellen

Precies wat je zoekt, maar een stuk voordeliger

Het aanbod is ruim en je krijgt precies hetzelfde product als in een winkel, alleen betaal je hier zo tientallen euro’s minder!

Leuke actie,

Tevreden met m’n aankoop, alleen de levering via DHL is rampzalig, Leveren nooit op de aangegeven tijd!! Maar daar staan ze om bekend, Altijd drama… Kocht set Estée Lauder, was mooie aanbieding ! Verbaasde me alleen dat er een Kerstverpakking omheen zat, dus oude voorraad ? Wat op moest, ik hoop wel dat de kwaliteit nog oké is? Ga er vanuit van wel. Vandaar de korting natuurlijk. Heeft dicht gezeten en in doos.. is echt fantastische crème.

Super gied

Super goed

Zeer goede ervaring.

Ik heb goede ervaring en tevreden met mijn bestellingen.

Snelle levering!

Ik ben erg tevreden met de levering van mijn parfum. Mijn parfum kwam op de juiste datum binnen!

Slecht

Geen pakket ontvangen

Wisselvallig

Ik zie op de website dat er van een parfum nog één flesje aanwezig is. Ik bestel dat flesje. Ik krijg een bevestiging dat het flesje voor me wordt ingepakt en we spreken de bezorgdatum af. De dag erna krijg ik een paniekmail dat er problemen zijn met de leveranciers en dat het nog wel veertien dagen kan duren voor ze kunnen leveren. De dag dáárna krijg ik een mail dat mijn pakje voor verzending is klaargemaakt en op de afgesproken dag wordt het keurig bezorgd.. Maakt een beetje een onprofessionele indruk zo.

Snelle levering ,netjes verpakt

Zeer tevreden. Er zat alleen een verpakking van een gratis sample bij . Dus kon niet ruiken of het lekker is . Waarschijnlijk fout gegaan bij versturen.

Supersnelle levering

Met leuke extra’s! Het is mijn eerste bestelling bij parfumswinkel.nl, maar een aanrader tot nu toe.

Ruim assortiment goede prijs!

Snelle levering en goedkoop

Snelle levering, netjes verpakt en (niet geheel onbelangrijk) lekker voordelig.

Nieuwstraat 52

4524EG Sluis