heel goed

heel snel en goed

Duidelijk

Duidelijk , snelle levering , goed verpakt , Altijd iets exstra 's Dank u wel !!

Uitgebreid assortiment en prima prijs/kwaliteit

Ik vond dit bedrijf door zoeken op internet en ben er zeer tevreden over. Assortiment is zeer uitgebreid en scherp geprijsd. Vlotte afhandeling. Aanrader.

snel,goede prijzen en precies wat ik zoek.

Site was overzichtelijk. Goede prijzen en snelle bezorging. Zeer tevreden.

Snelle levering en prima product

Snelle levering en prima product

In afwachting van de levering

Volgens track en trace is de bestelling 26 april 2023 verzonden maar door Koningsdag mogelijk vertraagd. Nog geen bericht dat het op te halen is bij de DHL servicepoint.

Fijne en snelle levering,top dus!

Goedemorgen ervaring,snelle levering.

Snelle levering alles netjes verpakt

Super fijn

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden niets te klagen snel en goed service en goedkoopst

Diesel parfum

Goede parfum ruikt heerlijk snelle levering

bestellingen worden snel verwerkt en nog sneller bezorgd. het leuke is dat er een testertje bij zit om weer een nieuw geurtje te ontdekken!

Snelle bezorging, fijne prijzen

Heel veel keuze die vaak goed is geprijsd

Zeer voordelig

Bijna altijd voordeliger dan andere websites

de korting

Slechte bezorging

Ik kreeg vandalen mail dat ze tussen 15.55 en 16.55 zouden bezorgen.was om 15.30 weer thuis,waren ze er om 13.00uur al geweest.Waardeloos.

Goed.

Goede en snelle service. Alleen jammer datum geen antwoord heb gekregen op een vraag die ik heb gesteld via de mail. MVG Aartje

Zo als altijd weer top

S avonds besteld en de volgende dag al in huis en weer voor de beste prijs

Snelle levering tegen goede prijzen

Had ergens in de avond besteld en de bestelling stond keurig volgende middag in huis. De prijzen zijn overigens net wat goedkoper dan bij de concurrentie. Kortom: ik weet waar ik de volgende keer mijn geurtje zal bestellen.

Snelle levering, goed geprijsd

Heb producten van Clinique besteld tegen zeer gunstige prijs, snel geleverd, volgende dag!

Altijd tevreden.

Koop altijd mijn aftershave bij Parfumswinkel, nooit problemen gehad,,,

DHL laat het tot nu toe afweten: Maandag 14.00 uur besteld Zou gisteren komen Wordt misschien vanmiddag…

Goede levering en service

Goede service en de producten zijn netjes geleverd

Snel, goed en billijke prijs

Nieuwstraat 52

4524EG Sluis