Goed snelle levering

Top geregeld

Goede informatie over de levering en goed verpakt,zodat het flesje niet stuk gaat.

BERTRÜGER

Seit einem Jahr renne ich hier meinen Versandkosten her, die mir erstattet werden sollten, weil Parfumswinkel ein FALSCHES Produkt zugeschickt hat und ich sollte zuerst die Ware auf eigene Kosten (17,99€) zurückschicken. Seither keine Reaktion. UNSERIÖS und BETRÜGERISCH. Macht einen großen Bogen um diesen Laden. Es gibt genug andere seriöse Parfümerien, denen man trauen kann. NICHT aber Parfumswinkel!

Perfect het was duidelijk toen ik het opzocht en netjes binnen gekregen

Goed en netjes in gepakt

Alles is volgens afspraak verlopen

Neppe parfum

Volgens mij is dit geen originele parfum de geur blijft niet hangen wat niet normaal is bij dit merk. Alsik eerder de recensies had gelezen van andere klanten had ik hier nooit besteld 1 keer en nooit meer voel me eigen opgelicht

Een perfecte verzorging van de bestelling

Een snelle levering, prima en snel bezorgd.

Snel en betrouwbaar

Doe al langer zaken met parfumswinkel. Snelle verzending en goed verpakt. Ruim assortiment

Uitstekende service

Breed assortiment. Goed overzicht en goede informatie. Interessante prijzen. Bestelling wordt zoals vermeld op de site op de juiste dag geleverd.Ook bij eerdere bestellingen wordt de levertijd altijd nagekomen.

vlotte levering

x

Nette en goede behandeling

Nette en goede behandeling

Super snelle levering

Makkelijk en duidelijk om te bestellen en super snelle levering

Prima levering

Goede prijs

Goede prijs, snel geleverd

Mijn 1e bestelling hier. Prijs was zeer goed en binnen 24 uur geleverd.

Heel snel ontvangen, geurtje is heerlijk!

Makkelijk te bestellen, overzicht bate website. Super snelle levering.

Beauty producten voor meer betaalbare prijs

Waarom de vrijwel volle prijs betalen bij de 2 meest bekende beautyshops in Nederland, als je hetzelfde product tegen een veel lagere prijs bij Parfumswinkel kunt kopen? Met een paar kliks bestel je online, betaal je veilig en ik had het eerder in huis dan ze aan mij bevestigd hadden. Super!

Fantastisch!

Mijn parfum thuis bezorgd,das toch heerlijk?

Geen idee want dhl heeft tot 2 keer toe niet bezorgd

Tot 2 keer toe dat ik mijn bestelling zou ontvangen en thuis zou zijn is er allebei de keren niet aangebeld, dit gebeurt wel vaker bij dhl omdat ik in een appartement woon, de bestelling wordt nu terug gestuurd want ik laat me niet voor de gek houden

Voorheen altijd besteld, snel geleverd en goede prijzen! Alleen laatste keer waren er veel parfums niet op voorraad. Hierdoor had ik een andere besteld die wel op voorraad stond. Helaas bleek na betaling dat deze ook niet meer op voorraad was en ik 10 werkdagen moest wachten. Na 2 weken niks te hebben ontvangen nam ik gemakkelijk contact op en werd ik meteen geholpen. Ik kon kiezen om te wachten, mijn geld terug of een andere parfum uitkiezen. Ik wacht nu op mijn geld dus deze zal ik vast snel ontvangen. Jammer dat er dingen vaak niet op voorraad zijn, maar de prijzen en levering zijn over het algemeen top! Net zoals de klantenservice.

Lage prijzen, snelle levering

Lage prijzen, snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Het was 1 dag later binnen en de prijs is goed. Al met al aan te raden dus en zal er weer bestellen

Alles prima

Snelle levering, mooie aanbieding

Over de levering werd ik goed geïnformeerd en ik kreeg de keuze of ik ik wilde wachten op de latere levering of niet. Netjes

Goede prijs en snel geleverd

De parfumwinkel was voor het luchtje wat ik bestelde de goedkoopste. Daarom hier besteld.

Fijne webshop

Echt geweldig! Volgende dag al in huis. Mooie korting ook!

Nieuwstraat 52

4524EG Sluis

085 - 40 111 18

Over Parfumswinkel.nl

Parfumswinkel is er voor iedereen die wil genieten. Met een breed assortiment aan beautyproducten zijn wij er voor vrouwen en mannen. In onze webshop vind je onder andere heerlijke parfums, dagelijks en luxe huidverzorging en make-up waarmee je iedere keer opnieuw straalt.