Perfect snel leuk present

Snel leuk present goeie prijs veel goedkoper ala elders

Prettig geen gezeur.

Levering conform afspraak.

Snel geleverd goed verpakt.

Nog steeds niks ontvangen

Nog steeds niks ontvangen

Goede service en snelle levering

Bestelling was goed verpakt, snel geleverd en over het algemeen ook nog eens goedkoper dan elders. Bedankt, een zeer tevreden klant !

Fijne site en goede zoekopdracht

Hoi, Alles was duidelijk op de site/app en je kon op verschillende manieren zoeken. Jammer dat sommige geuren uitverkocht waren.

Duidelijke website, groot aanbod en goede service

Op de website is alles gemakkelijk te vinden. Groot aanbod en snelle service. Top!

Kei Goed

Fijne, klantvriendelijke dienst !

In het begin liep het fout. Ik kreeg een foutief pakketje toegestuurd met een volledig foute inhoud. Ik bestelde een dure fles parfum en ik kreeg een goedkope douchegel in de plaats. Na wat whatasapp-verkeer met Janneke (heel lieve dame) kreeg ik gewoon een correcte nieuwe levering toegestuurd, en dit op 1 dag tijd. Prachtige oplossing en heel blij hiermee. Dank je wel nogmaals !

Goede en snelle nette levering en goede prijs

Nette en goede levering voor een goede prijs

Tot nu niet goed

Ik heb mijn Yves saint Laurent nog niet ontvangen

Toppers

Altijd goed verzorgd en bestelling komt tijdig binnen zoals beloofd!

Super.

Precies wat ik zocht voor een top prijs en snel geleverd.

Snelle levering voor mooie parfums!

Zeer tevreden. Goede parfums voor mooie prijzen en een snelle levering.

Netjes en snel bezorgd

Zo als ik al schreef service en prijs top.

Goeie prijs, snel verzonden

Goedkoopste prijs op internet en snel verzonden. Bezorging via DHL vind ik dan weer wat minder :-(

Snelle levering van fijne parfum

Altijd goedkoper dan bij andere zaken.

Deze keer echt lang wachten op bestelling

Deze keer echt lang wachtend bestelling Gekozen optie later te betalen En sinds dan alles mis gelopen Niet verwerkt , laat levering ....

Uitgebreid assortiment en snelle levering !

Uitgebreid assortiment en snelle levering ! De parfum die ik altijd bestel is ook altijd het goedkoopst t.o.v. de andere bedrijven.

Parfum was niet correct en werd direct geretourneerd

Vanwege de aantrekkelijke prijs, de gok gewaagd om bij Parfumswinkel mijn parfum te kopen via de webshop. Het parfum werd binnen 1 werkdag bezorgd. Helaas was het parfum extreem afweikend, waardoor het geretourneerd moest worden. Contact gehad met Parfumswinkel gehad via Whatsapp. Retourneren was kosteloos en werd verder uitstekend opgepakt. Het aankoopbedrag is binnen 5 werkdagen terugbetaald. Pluspunten: overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website, verzending en berichtgeving over vezending en uitstekende service bij gebreke in dit geval. Verbeterpunten: controle van de parfums en contact met de leveranciers. Parfumswinkel heeft alles op orde vanuit de webshop, maar als de producten incorrect zijn, is de kans op verspilde tijd groot voor zowel de consument als Parfumswinkel zelf. Met diezelfde tijd kan er omzet gegenereerd worden. Wellicht een idee om de leveranciers opnieuw te beoordelen op basis van de geretourneerde producten? Heel veel succes en fijne zaken toegewenst!

alles was goed geregeld

snel geleverd en volgens afspraak

Snel geleverd en de prijs is top

Nieuwstraat 52

4524EG Sluis

085 - 40 111 18

Over Parfumswinkel.nl

Parfumswinkel is er voor iedereen die wil genieten. Met een breed assortiment aan beautyproducten zijn wij er voor vrouwen en mannen. In onze webshop vind je onder andere heerlijke parfums, dagelijks en luxe huidverzorging en make-up waarmee je iedere keer opnieuw straalt.