Alles prima

De artikelen voldoen aan de beschrijving en worden snel bezorgd,wat ik wel jammer vind dat als er een cadeau aktie is dat de artikelen vaak niet meer te koop zijn of dat er een leveringstermijn is van bijvoorbeeld 7 weken,verder is de Parfumswinkel prima

Concurrerende prijs snelle levering

Ik had het product (was op 1 na goedkoopste aanbieder) besteld op vrijdag en zaterdag kon ik het al ophalen bij het service point.

Uitmuntend

Ik ben vaste klant bij parfumswinkel. Het is een betrouwbare parfumerie. De prijzen zijn altijd aantrekkelijk en voor een bepaalde tijd bestellen is de volgende dag in huis. Ook doen zij er altijd een leuk proefje bij. Ben heel tevreden . Heb net de zonnebrand van dior besteld. Was de volgende dag binnen. Heeeeerlijk dankjewel parfumswinkel voor de service.

Het duurde erg lang.

Ik bestelde mijn parfum en verwachtte mijn pakketje binnen een aantal dagen. Het duurde langer en gelukkig kreeg ik een mail waarom en de optie om mijn geld terug te krijgen. Dit vond ik erg fijn. Maar daarna duurde het nog steeds erg lang. Uiteindelijk duurde het zo lang dat ik een mail stuurde en ik kreeg hier geen tijdig antwoord op. Uiteindelijk heb ik een aantal maanden gewacht. Dit vond ik niet fijn.

Slecht heb product nog steeds niet ontvangen.

Kreeg bericht van dhl dat ze me gemist hadden en dat het naar een service punt zou worden gebracht en ik zou daarvan bericht krijgen. Geen bericht niets, geen product geen informatie

top.

vlotte levering, goede site.

Top! Geweldig!

Goeie prijs vergeleken met andere sites en supersnelle bezorging!

zeer goed

zeer goed en snel in huis. ga zo door

Very good !!

Geweldige webshop.

Lange levertijd op sommige artikelen.

Op 12 maart een bestelling geplaatst. Één artikel nog steeds niet ontvangen op 8 april. Een ander artikel was veel duurder (€80,34) bij Parfumswinkel. Het zelfde artikel bij een andere webwinkel (€56,99). Dus effe zoeken loont. Retourzendingen worden goed afgehandeld. De samples die je bij je bestelling krijgt moet je ook mee retour zenden.

Al vaker besteld zeer tevreden.

Te lange levertijd

Zit al een paar dagen te wachten maar nog dteeds niks ontvangen

Super snelle levering met een extra tasparfum

Super snelle levering voor een goede prijs en ook nog een gratis tasparfum en monstertje ontvangen. Heerlijke parfum van Mugler.

Bestelling volgende dag in huis en Parfumwinkel is net iets voordeliger. dan anderen

Duidelijke website, goed assortiment en verder zie hierboven.

Goed en snel geregeld

Bestelling gedaan en de volgende dag pakket ontvangen, ben zeer tevreden

Goed product, goede prijs, goede service, correcte klantenservice.

Perfecto

Mooi bedrijf bestellen en direct leveren ik hou ervan!

goede en snelle service

geen klachten en vriendelijke service

Levering snel en prijs ok!

Ben al enige langere tijd klant.

top

top in orde

Fijne producten en snelle levering

Veel product keuze en tegen een goede prijs. Ook snel en goed geleverd. Ik kan het aanraden.

Uitstekende, snelle en nette levering!

De webshop is overzichtelijk en duidelijk. Ook het aanbod en de verschillende volumes van de producten is ruim aanwezig! Prima webshop en ik (wij) zullen vaker producten gaan afnemen.

Prima webshop

Goede en originele geuren en correcte en snelle verzending! Voordeligste keus!

product as I expected

...

Snelle levering , leuk een cadeautje erbij

Nieuwstraat 52

4524EG Sluis