Matig

Na 30 dagen geen bericht over mijn bestelling behoudens dat er hiervoor een bericht meldde dat het 2 weken zou duren. Uiteindelijk bleek de leverancier het product niet kon leveren en ik telefonisch een andere keuze heb gemaakt die de volgende dag geleverd werd.

Goed product, aardig geprijsd en snel binnem

Aanschafprijs 5 euro lager dan bij concurrenten. Bestellen ging gemakkelijk en ik had het ook snel binnen

Perfecte service!

Snelle verwerking van mijn bestelling.

Super correct en snelle levering

Zo snel geleverd echt top

Zeer goed en zeer snel

Binnen een paar dagen netjes geregeld en binnen

Alles ging top!

Paco Rabanne Invictus is een Super leuk geur, snelle levering. Ik raad echte deze winkel aan!!

Snelle levering, lage prijs, netjes verpakt en een leuk cadeautje bijgevoegd. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Snelle bezorging en pakket onbeschadigd afgeleverd.

Een blije klant

Ik was aangenaam verrast met de combinerende staaltjes die er bij zitten. Snelle service

Bestelling niet ontvangen

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen.

Levering is precies volgens opgave verlopen.

Luchtjes worden goed verpakt en komen op het beschreven moment aan.

Vlot en goedkoop

Vlotte levering en de goedkooste

Voor mijn bestelling heb ik gebeld. Direct een aardige mevrouw aan de lijn. Goede uitleg. Na bestelling product ontvangen binnen de verwachte leverdatum Prima Website en goede prijzen

Goedkoopste prijs voor mijn uitgezochte parfum op internet. Verzending gratis en binnen 1 dag in huis. Kortom niks dan lof.

Lekker snel

Een assortiment met leuke prijzen. De communicatie is duidelijk. De verzending is snel!

Ik heb deze site via een korting bon ontdekt, waarbij ik korting kreeg boven op de parfum prijzen. En mijn parfums van Tom Ford ruiken ook nog eens heerlijk.

Snelle levering! Fijne website

Prettige website waarop je goed kan navigeren. Product s avonds voor 9 uur besteld, volgende dag in huis. Top! Ook zijn de prijzen van de producten scherp geprijsd, niet onbelangrijk!

Altijd weer een snelle levering

Een hele fijne webshop

Heerlijk luchtje voor een mooie prijs. Snel verzonden en uitstekend verpakt om beschadigingen te voorkomen.

Prima levering

Flesje Kouros besteld bij Parfumswinkel, omdat zij de goedkoopste waren. Levering op de afgesproken tijd en plaats, in stootvrije verpakking. Ben helemaal tevreden.

Prima bedrijf

Bestelling snel en correct geleverd. Keurig op de hoogte gehouden omtrent de levering. Netjes verpakt.

Goede ervaring

Makkelijke site, snel besteld, snel geleverd, goede prijs en lekkere originele eau de toilette.

Tevreden

Tevreden

Scherpe prijs en snel geleverd

's avonds om een uur of 8 besteld en de volgende dag om 11:00 geleverd. Super snel tegen een scherpe prijs. Alles keurig verpakt. Aanbevolen.

Nieuwstraat 52

4524EG Sluis