**********!

De blockbuster van Estee Lauder is een Kersteditie van 2022 wordt nog steeds aan een spotprijs aangeboden, nu al gedurende 2 maanden uitverkocht . Ze laten U geloven dat het nog terug binnenkomt wat niet zo (kersteditie). En als ze dan het bedrag moeten terugstorten houden ze een deel van het geld achter door de smoes van een winbackkorting wordt afgehouden. PUUR BEDRIEGERS! **********!

Goedkoopste parfum en snelle levering

Op deze website vond ik de goedkoopste Angel van Thierry Mugler en de parfum werd de volgende dag al geleverd!

Geweldig snel

Prima en snel

Bezorging van DHL is verschrikkelijk

Dhl kwam eerder dan geplanned terwijl ik niet thuis was, toen ik aan ze vroeg of ze dan dezelfde dag terug kwamen omdat ze te vroeg waren kreeg ik de schuld hiervan in mijn schoenen geschoven, en moest ik maar wachten tot maandag.

Gewoonweg super gegaan!!!

Ik ben zeer tevreden!

Vriendelijke behulpzame medewerkers bij de klantenservice. Supersnelle levering. Een 10 met een griffel

Heerlijk luchtje en snel ontvangen. Alleen jammer dat er een uitgedroogde sample bijzit. Vroeger kreeg je er nog een gratis proefmonster bij.

Fantastische aanbieding

Oponthoud

Vertraagde levering zonder bericht. Na zelf contact te hebben gezocht goede afhandeling.

Fijne webshop

Bestel regelmatig merkprodukten. Gehele proces verloopt probleemloos. Wordt goed geïnformeerd. Prijzen zijn zeer concurrerend.

Goede prijs snelle levering

Snelle levering! Verpakt met fijne monstertjes

zeer snelle levering

mijn parfum werd heel netjes verpakt met wat monstertjes van n dag en nachtcrème. Volgende dag werd het bezorgd. ook n duidelijke track en trace. Heb al meerdere keren besteld bij Parfumwinkel en ben opnieuw heel tevreden en blij met deze nieuwe geur

Prima ervaring

Voordelig geprijsd en snel geleverd. Estee Lauder bodylotion Pleasure

Super!!!!

Makkelijke, overzichtelijke website; groot assortiment en super snelle levering!! Kortom: Top!!

Ruim assortiment, prettig geprijsd en heel snel geleverd

Ruim assortiment, prettig geprijsd en heel snel geleverd

Nog niets ontvangen

Zou eerst donderdag 9 maart bezorgd worden Dan weer vrijdag nog steeds niets ontvangen

Snel geleverd.

goed maar jammer van DHL

alles ging prima tot de bezorging van DHL. Waardeloos!

Super tevreden volgende x weer

Prima bedrijf met goede prijzen en een snelle levering.

Prima ervaring...alles netjes geregeld

Ben niet blij met bijgevoegd monster

Ben niet blij met bijgevoegd monster

Hele fijne service en veel keuze

Goed ervaring mooi product

Oké

Uitstekend!

Snelle levering en de prijs is zeer klantvriendelijk!!

Nieuwstraat 52

4524EG Sluis

085 - 40 111 18

Over Parfumswinkel.nl

Parfumswinkel is er voor iedereen die wil genieten. Met een breed assortiment aan beautyproducten zijn wij er voor vrouwen en mannen. In onze webshop vind je onder andere heerlijke parfums, dagelijks en luxe huidverzorging en make-up waarmee je iedere keer opnieuw straalt.