Zeer goed!

Bestellen, betalen, leveren. Top!

Snelle levering.

Prima, duidelijk en volgende dag al bezorgd.

Makkelijker site om te bestellen,en een snelle levering!,"de Parfum is fantastisch qua geur!." Helemaal naar wens

Klantvriendelijk en service gericht

Uitermate vriendelijke communicatie wat een verfrissing is! Snelle en zorgvuldige verzending en breed assortiment met scherpe prijzen dus wat wil je nog meer?!

Goede prijs en snelle levering

Ze hebben het product snel verzonden en de quality is goed.

Klantenservice onbestaand

Bestelling en levering verliep vlot, hierover geen klachten, maar…..,bij het product Versace Eros bleek de Batchcode onbekend, alsook lijkt de doos (verpakking) niet zoals op alle afbeeldingen die men vindt op alle webshops. Heb geprobeerd via telefoon contact op te nemen met klantenservice, ze lullen alsmaar door dat ge de volgende bent in de wachtrij, heb het meerdere malen geprobeerd en uiteindelijk na een half uur opgegeven. Chatten is een andere pain in the ass. Na aandringen eindelijk antwoord, maar het is éénrichtingsverkeer, ze gaan direct weer offline. Ondertussen heb ik alle informatie doorgestuurd naar Versace Europ in Italië. Zij beloven de zaak te onderzoeken.

Bestelling geplaatst en vrij snel bezorgd met de juiste informatie. Ook goede service daarom kom ik steeds terug!

Bestellen ging heel makkelijk en de verzending ging super vlot. S’avonds besteld en volgende dag al in huis.

Heldere website, snel bestelproces, snelle en correcte levering

Zie mijn opmerkingen in de samenvatting

Mijn ervaring bij parfumswinkel als nieuwe klant tot nu toe ben ik tevreden. Klantenservice, leveren van artikelen, acties vind ik uitstekend.

Vriendelijke medewerkers

Super snelle levering. Alles ging heel soepel. Super

Ben altijd tevreden geweest,heb deze zaak hoog op mijn lijstje.Top

Niet tevreden

We geven een datum in voor levering, blijven een ganse dag thuis en het word een dag later geleverd zonder te verwittigen.

Nep Parfum Mot Blanc 12/08/2025

Mooie website, mooie foto's — maar ik heb een nep parfum ontvangen. De geur vervaagt snel, de kleur klopt niet, en een specialist heeft bevestigd dat het niet origineel is. FAKE WEBSITE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Den Haag

Ruim assortiment en snel geleverd

Very good prices and fast delivery

I recommend!

Klantenservice mag wel meer inleven in de klant

Via via terecht gekomen op parfumswinkel. Prima site waarin je veel keus hebt. Echter een nare ervaring gehad met klantenservice via whatsapp. Had echt gehoopt op begrip en coulance. Mijn parfum bleek een lotion te zijn zonder verstuiver. Deze had ik echt er bij willen hebben. Een gevalletje eigen schuld dikke bult verhaal. Jammer hoor , had een mooie bestelling van 200 euro.

bestellen gaat soepel alleen de pakket dienst onbetrouwbaar zet het voor je deur en gaat weg.

bestellen gaat soepel en dat je een dag verderop in de week of de week erna is fantastische klantenservice. alleen als je besteld en er worden je 2 samples beloofd en je krijgt er maar 1 (paar keer gebeurd) vind ik minder daar ik soms vanwege de sample de parfum koop. verder is/gaat het prima. wat ik wel vind is dat jullie pakketdienst veel steken laat vallen, de dure bestelling onbeheerd achterlaten op de stoep voor je voordeur, terwijl je voor ontvangst moet tekenen. dat vind ik een kwalijke zaak.

Twijfelachtig

Ik heb bij jullie eau de toilette besteld van Lancôme (Idole) maar ik twijfel heel erg aan de geur. Het is zeker niet de eerste keercdsf ik deze koop maar het ruikt nu echt anders dan voorheen. Daarom twijfel ik heel erg aan de echtheid van de eau de toilette.

Totally disappointment!

I have very bad experience with parfumswinkel. 4 weeks ago I ordered some products, delivery time was after 2 days. But they couldn’t ship my package because some of the products were out of stock. I had to cancel the order after 2 weeks. And I chose different products and ordered one more time. After 2 days I got an e-mail from DHL that they delivered the package. I was not at home. When I come, I search everywhere in the apartment building, entrance, post box, and I asked some neighbours. Package is nowhere. I tried to contact with parfumswinkel, I sent many e-mail, phone call, whatsapp. Finally after 1 week they said they will investigate the location of my package. I am still waiting, it is already very long time. I will go to holiday next week but I really don’t think so they will solve this problem until next week. I ordered sun cream and lotion for vacation but now I have to buy it from somewhere else because I need it. That’s completely dissappointment!

• Would you recommend us? No

Bestelling geplaatst en supersnel geleverd.

Kado verpakking bij besteld , niet uitgevoerd

en een aanbieding pakket na de aankoop . Ik denk dat ze daar nog goed geld mee verdienen maar zeer ongewenst.

Overzichtelijk webshop en snelle levering!

Het bestellen gaat gemakkelijk, ook door de goede zoekfunctie. Daarna is de bestelling snel in huis, plus een gerelateerd proefje. Gewoon een prima webshop!

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven