Correct en snel geleverd

De prijs is concurrerend. Snelle verzending. Leuke attenties erbij. Goed verpakt.

Makkelijk om te bestellen.

Webshop werkt makkelijk. Een goede prijs en volgens afspraak geleverd.

mooie aanbiedingen

Snel besteld en geleverd, mooie korting en leuke samples

Snelle levering en een goede prijs betaald

Geweldig!

Snel, netjes ingepakt, goed geprijsd, luxe extra cadeautjes. Helemaal blij mee!

Hele goede service!!

Problemen met pakket en werd direct opgelost :)

Verwerking bestelling verloopt asap

Levering via de huidige vervoerder is slecht. Al twee keren mogen ervaren.

Heel prettige ervaring en kreeg ook nog mini’s mee opgestuurd

Mooie prijs en snel geleverd

Mooie prijs en snel geleverd !!

Fantastisch!

Snelle levering en goede communicatie. Bovendien ben ik positief verbaasd over de samples die ik kreeg. Hier ga ik zeker nog een keer bestellen!

Geweldige service

Vandaag besteld, morgen in huis. Ik koop hier regelmatig producten, omdat de service en levering top zijn!

Goede prijsverhouding ten opzichte van andere sites en snelle levering.

Goede prijs en kwaliteit

Vol van verwachting,en.....

Weer zo'n heerlijke geur gescoord, top !!

Niemand is beter dan jullie

Ik ben klant sinds 2 jaar heb al redelijk vaak besteld , dit als reden omdat ik vaak parfum enzo voort cadeau doe aan men omgeving . Dus soms last minute nog bestellen en dit kan echt bij jullie , jullie service is zeer aangenaam men producten zijn altijd mooi verzorgd vaak leuke testertjes bij . Echt aangenaam jullie te kennen. Ik beveel jullie zeker aan

Veel keuze

Snelle levering en mooie prijzen

Aanradelijk!!

Snelle service,perfecte levering en onweerstaanbare prijzen voor de klanten wat overal gedeeld moet worden en de mensen op de hoogte gehouden moeten worden door meerdere reclame spotjes etc!!

slecht

Het is zuur dat tussen het bestellen van Prada paradigma 100 ml en het ontvangen van het product de prijs ca. 20 euro goedkoper op de site wordt aangeboden. ik voel mij een beetje besodemietert.

Prima prijzen en snelle levering

Veel keuze tegen prima prijzen en snel geleverd.

snel, goede prijs, leuke attentie

Helemaal tevreden over Parfumswinkel - goede prijs, snelle levering, en leuke gratis attentie Aanrader!

Goede en snelle service. Veel producten voor een mooie prijs

Dank voor de korting en snelle verzending

Soms goedkoper dan andere

Sommige aanbiedingen overtreffen andere retailers

Gewoon goed!!!

Gewoon goed. Zowel service als kwaliteit.

Snel

Snel bestellen, snel bevestiging, snelle levering. Top!

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven