Bestelling niet ontvangen

Bestelling niet ontvangen

Altijd goed !

Goede prijs ...goed verpakt ...goede service ...

Ik had het grote geluk net in een aanbieding te vallen. Daardoor had ik een megakorting op een grote pot gelcreme. Hier kom ik de zomer wel mee door. Top Keurig verpakt en verzonden. Helaas maar een enkel ( parfum) sample, daar ben ik zelf minder blij mee. Het geurtje beviel me ook niet. Maar ach, de korting heeft alles goedgemaakt.

Mooie prijs en snel geleverd.

Zie boven

Altijd proper en verzorgd geleverd. En ik vind het een super goed product

Heel tevreden

Snel en voordelig

Mijn ervaring was erg goed!

De spullen waren makkelijk en snel te bestellen. Binnen 2 dagen ontvangen en mooi verpakt. Even eens goede website.

Happy Customer

Excellent customer service, competitive pricing & wide variety.

Zeer tevreden over Parfumswinkel. nl

Snelle bezorging, goede prijs en kwaliteit. Veel keus . De volgende keer bestel ik weer bij Parfumswinkel . nl

Goede service, snelle levering!

Ik had mijn bestelling de volgende dag netjes verpakt al binnen!

Altijd tevreden

Bestel zo'n 2 á 3 keer per jaar. Zitten meestal leuke extraatjes bij en levering gaat altijd goed. Ik heb een keer contact opgenomen met de klantenservice voor productadvies maar dat was zo'n flater dat het grappig was.

Goede service!

Mijn pakket kwam beschadigd binnen, de volgende dag al een nieuwe in huis!

Altijd goed geprijsde parfum

En ook fijn dat het zo snel verzonden wordt.

Maken levertijd niet waar

Prijs is goed. Er wordt op de website gemeld voor 20:30 besteld de volgende dag in huis. Dit hebben ze niet waar kunnen maken helaas.

Goedkoop 50% korting

Mooie prijs 50% korting en snelle levering.

Mooie prijs goede klantenservice

Pakket kwam niet aan ivm dhl probleem, goede klantenservice en leuk cadeau erbij ivm probleem. Ga hier voortaan altijd bestellen

Super fijne site

Vandaag besteld is morgen in huis. Als je weet wat je wilt, prima site. Met uitstekende service. Minpuntje zou fijn zijn als het jaar werd vermeld wanneer het parfum is geïntroduceerd.

Mijn nummer 1 parfumzaak!!

Ik bestel altijd hier, altijd leuke prijzen en regelmatig extra kadootje bij een product. Hoe leuk is dat!!

Een goede ervarinig

Parfumswinkel is een interessante site voor hoogwaardige cosmetica maar dan tegen een aantrekkelijke, vaak gereduceerde prijs. Echt de moeite waard.

Snelle nette levering!

Mooie verpakkingen, heerlijke luchtjes en ontzettend veel variatie en keuze. TOP!!!

Fijne winkel ervaring met genoeg winkelaanbod

Een toegankelijke website met een breed aanbod van beautyproducten. Fijne en vlotte service vanuit de webwinkel. Parfumswinkel belooft wat zij bied.

Mooie prijzen en goede snelle levering.

Erg snel en zeer goede prijs! Fijn monstertje erbij ook, thanks!

Snelle levering en de parfums zoals verwacht

Ik ben zeer tevreden met de levering en de parfums waren zoals ik ze had verwacht. Ik heb deze website opgeslagen zodat ik hier vaker parfums bestellen kan.

Goede prijs, snelle bezorging.

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven