Goede aanbieding

Betrouwbaar en goede aanbiedingen!

Eerlijke prijzen , en fantastische snelle goede service

Gewoon geweldig

Mooie producten voor een mooie prijs

Geweldig.

Na bestelling snelle levering. Prima.

Slecht

Heb mijn bestelling kapot binnen gekregen had een mail gestuurd maar word niet op gereageerd zeer teleurgesteld

TOP

Ik had gevraagd om de zending 2 dagen later te versturen omndat er anders niemand aanwezig zou zijn . Prima gelukt !!!

Veel assortiment

Ik koop regelmatig mijn verzorgingsproducten bij Parfumswinkel.nl, ze hebben veel verschillende merken, redelijke prijzen en snelle verzending

Nooit bezorgd

DHL zet alles voor de deur neer en dus heb ik niks ontvangen. Klacht ingediend, wordt niks mee gedaan.

Lage prijs maar met risico

De leuke lage prijzen zijn een mooie 'kom maar binnen lokker' bovendien kan je zelfs nog even snuffelen tussen de mooie aanbiedingen. Kanttekening is dat alle aanbiedingen op=op betreft... oftewel, je krijgt mooi helemaal niets. Alles is al op alvorens het online komt. Mocht je er toch bestellen, houd er rekening mee dat je flesje iets mankeert zoals een kapotte dop. Flinke domper als je daar je moederdag cadeautje besteld. 'Kijk es ma! Speciaal voor jou!' Ik haal voortaan wel in de gewone winkels.

Gewoon top

Super producten aan mooie prijzen Snelle levering

Voor de eerste keer besteld. Zeer tevreden.

Website duidelijk. Bestelling geplaatst. Netjes via de mail op de hoogte gehouden. Op tijd geleverd.

Parfum is nep

Parfum die je hier koopt is niet echt. Als jare trouwe fan van Alien (thierry mugler) ruik je echt wel verschil. Na 5 minuten is de geur is.

Ga hier zeker vaker me geurtje halen

Top geurtje blijft lang zitte

Slechte klantenservice

Al jaren bestel ik met regelmaat iets bij deze webwinkel en tot nu toe altijd naar tevredenheid. Mijn laatste bestelling was een parfum die niet ruikt zoals ik gewend ben (ik gebruik deze parfum al langer dan 10 jaar). Een appje naar de klantenservice en reactie binnen 1 dag, maar zonder echte oplossing. Een volgend appje met de vraag of ik het product kan retourneren, maar nooit meer reactie op gehad.

Goedkoop en snelle

De prijzen zijn echt laag. Leuke samples en een snelle bezorging.

Fantastische ervaring

Heel mooie prijs voor 150 ml la Vie est Belle van Lancôme 106,95€ vindt je nergens aan een betere prijs zelfs in Tenerife kostte die 112,95€ en heb vele parfumeries daar gezien nergens goedkoper. Op 2 dagen tijd was mijn pakje in een afhaalcenter beschikbaar. Dus prima service en er zat nog een staaltje van Olympea erbij

Snelle levering, waar voor je geld

Overzichtelijke site, duidelijke beschrijving, snelle levering!

Met de winkel is niets mis

Wat de winkel betreft geen probleem, goede producten voor een goede prijs, het is alleen jammer dat ze als bezorgdienst werken met DHL, dit is een zeer slechte bezorgdienst, het gaat hier altijd fout, en dat is jammer

Gewoon perfect!

Mijn bestelling is snel en met zorg geleverd, veer in je…. Volgende keer zal ik graag weer bestellen.

Bedankt voor de Testers. Wee een nieuwe geur ontdekt wat lekker is.

Ik wilde een luchtje voor mijn partner kopen deze was en hier goedkoper en ze adverteerde met vandaag besteld morgen in huis, en idd de volgende dag had ik netjes me bestelling binnen

Top winkel

Snelle levering Goeie klantenservice .

De geur blijft niet lang op je huid.

Had bij mijn bestelling geen Sample mee gestuurd de geur parfum Libre intens van een bedrag €114,99, e mail en Whapsep gestuurd geen terug koppeling ontvangen. Terwijl er duidelijk gratis bij bestelling van dit geur en bedrag erop staat.

Toppie

Besteld en netjes gekregen wat ik besteld had alles goede ervaring dank u zeker aanbeveling waard

Helemaal naar verwachting

Heb de eerste keer hier parfum besteld en het was gewoon wat ik ervan had gehoopt. De bestelling was snel binnen en ook een leuk proef geurtje erbij altijd leuk. En de parfum was het orgineel. Ik raad iedereen aan om hier te bestellen!

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven

085 - 40 111 18

Over Parfumswinkel.nl

Parfumswinkel is er voor iedereen die wil genieten. Met een breed assortiment aan beautyproducten zijn wij er voor vrouwen en mannen. In onze webshop vind je onder andere heerlijke parfums, dagelijks en luxe huidverzorging en make-up waarmee je iedere keer opnieuw straalt.