Super geholpen

Mijn ervaring is super netjes via de mail de gang van zaken kunnen volgen en netjes verzonden in een woord super bedankt

Een mooie prijs en snelle levering

Een mooie prijs en snelle levering van mijn favoriete parfum. En als bonus een extra kadootje plus een mooie tester van een heerlijke geur.

Snel leveringen de ik nog nooit meegemaakt

Top website!

Duidelijke website, snelle bezorging, zeer scherpe prijs (150 ml la vie est belle, eau de parfum van Lancome besteld).

Dior stick foundation was wet and used

My Dior stick foundation was wet and clearly used. Probably someone send it back and wiped it with a wet cloth. Parfumswinkel could not replace it and for me to send it back was to much trouble and I was afraid I would not get my money back so I had to keep it. In the end I don't use it because of the bacteria that it will have.

Snelle bezorging

Prijs kwaliteit verhouding goed. Een kleine opmerking. Bij een bestelling boven de €150 een sample toevoegen als cadeau

Super snelle levering

Wij hebben deze geur al een paar keer besteld en bij de parfum winkel blijft hij toch het goedkoopste ik kan alleen maar zeggen ga zo door

Prima aanbiedingen voor merk geurtjes.

Als mijn vrouw en ik behoefte hebben aan een nieuw geurtje, speuren we eerst even het assortiment van Parfumswinkel even af. En meestal hebben ze de gewenste geur tegen een scherpe prijs. Bestellen gaat eenvoudig en de levering is vaak al de volgende dag.

Snelle levering.

Scherpe prijzen en snel geleverd

Mijn parfum was hier aanzienlijk voordeliger. Daarnaast is het snel geleverd, dus wat wil je nog meer.

Snel, goed en goede prijs

Snelle levering en een prima prijs

Prima ervaring

Altijd snel geleverd en ruim assortiment

Snelle levering goed product

De levering was de volgende dag binnen en het product was goed binnengekomen

Betrouwbaar

In de middag besteld, volgende dag goed verpakt binnen de afgesproken bezorgtijd geleverd. Verjaardag cadeautje voor mijn zoon met ‘verborgen’ boodschap. Helemaal blij mee.

Prijs is goed, levering snel. Enige minpunt is dat van de beloofde 2 samples, die ook op de pakbon stonden, er slechts één is meegestuurd. De inpakker zal wel lekker ruiken.

Snelle en correcte service

Bestellen heel gemakkelijk - Snelle en correcte verzending.

Bestel al jaren bij parfumswinkel. Super service. Tijd geleden is zelfs een navulbare parfumfles bij mij gaan lekken in mijn tas. En er werd zonder probleem een nieuwe opgestuurd. Veel bedrijven zouden wijzen op een stukje eigen verantwoording.

Snelle levering en goedkoper dan bij de parfumist

De levering was heel snel en het product was hier het goedkoopst. Heel tevreden!

Snel geleverd,de andere dag al.

Nette online winkel

Binnen een week werd mijn bestelling netjes geleverd.

Top producten

Ben altijd tevreden met de top producten en de snelle leveringen en uiteraard het belangrijkste prijs verhoudingen.

Goede producten met goede kortingen!

Goede webshop met goede producten die stukken goedkoper zijn dan bij andere webshop!

Estee lauder night creme

Uitstekende nachtcrème

Goede prijzen en snel bezorgd

Veel keuze en goed gegrijsde parfum Snel bezorgd

Goede prijs en snelle levering

Nergens goedkoper kunnen vinden en met de 5€ korting bon was het helemaal een koopje.

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven

085 - 40 111 18

Over Parfumswinkel.nl

Parfumswinkel is er voor iedereen die wil genieten. Met een breed assortiment aan beautyproducten zijn wij er voor vrouwen en mannen. In onze webshop vind je onder andere heerlijke parfums, dagelijks en luxe huidverzorging en make-up waarmee je iedere keer opnieuw straalt.