Mijn pakketje bleef hangen bij DHL maar toen contact opgenomen en super snel opgelost volgende dag had ik hem alsnog ❤️top service dus.

Heel snel geleverd .

Uitstekende service

Snelle levering en goede prijs

Snelle en goede service

Top firma

Altijd snel bezorgd, en natuurlijk heerlijke parfums.

Ik heb onlangs een cc crème besteld bij deze parfumwinkel en ben zeer tevreden!De levering was verassend snel en her product was netjes verpakt.Zeker een aanrader-ik bestel hier graag nog eens.

Perfect!!!!

Snelle en juiste levering

Goede webshop

Snelle aflevering en kwaliteit aanbiedingen

Lekker geurtje

Ik had verwacht dat ik eau de parfum had besteld, hier stond deze set nl. tussen, het blijkt een eau de toilette te zijn....jammer want dan had ik voor 3 euro meer 100 ml. kunnen bestellen. Neemt niet weg dat het een lekker geurtje is.

Top!!

Snelle levering, goede communicatie! Zeker een aanrader!!

Goede service, snelle levering

Heel erg tevreden over product en service

Ik bestel al jaren mijn favoriete luchtje bij jullie en bevalt me uitstekend, qua prijs en snelle bezorging, wil niet anders meer dan bij jullie bestellen, chapeau

Het gemak van parfumerie vanuit thuis

Ik bestel al mijn originele luchtjes hier, vele malen goedkoper dan de bekende retail parfumerieën. Enige nadeel is dat je een dag of iets langer moet wachten en je niet even kan testen (maar daar zijn de fysieke parfumerieën voor)

Vakkundig en snel

Bestelling was makkelijk te plaatsen en was er de volgende dag al. Al met al TOP!!

conform bestelling uitgeleverd

reeds meerdere keren zaken gedaan, iedere keer weer tot volle tevredenheid

Geweldig!!!

Snelle levering, goed verpakt en goede prijs voor de La Prairie bodyspray

Goede service en een prima prijs

Kadootje gekocht voor mijn vrouw. Grote fles, geen verzendkosten voor een prima prijs.

Super fijne winkel!

Fijne online shop en voordelig winkelen. Heel snelle verzending :-)

Perfect, snel bezorgd

Ze zijn veel goedkoper dan de bekende winkels bijvoorbeeld: Douglas, iciparis xl Snel bezorgd Heel aangekomen

Goed, lage prijzen, snelle levering

Bestelling gedaan op 20/07 nog altijd niet ontvangen

Bestelling gedaan op 20/07 vanuit account. Nog altijd niet ontvangen. Adresgegevens van dhl waren onvolledig terwijl die in account volledig correct zijn. Reeds 2x whatsapp bericht gestuurd naar klantendienst. Geen reactie gekregen.

Geweldige service

Snel levering! Helemaal blij mee

9 uistekend

Goede service en goede aflevering wat ik heb besteld en de prijs is ook aantrekkelijk en de parfum is ook goed mvg jo tiehuis

10+

Het online bestellen gaat makkelijk en inderdaad dag erna bezorgd bij mij thuis via DHL.

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven

085 - 40 111 18

Over Parfumswinkel.nl

Parfumswinkel is er voor iedereen die wil genieten. Met een breed assortiment aan beautyproducten zijn wij er voor vrouwen en mannen. In onze webshop vind je onder andere heerlijke parfums, dagelijks en luxe huidverzorging en make-up waarmee je iedere keer opnieuw straalt.