Snelle levering Betrouwbare site

Snel geleverd en nog een extra sampel erbij word gewaardeerd

Heerlijk parfum besteld , was snelle levering van t produkt.

Fijne geur !

Goedkoopst en snelle levering

Nergens anders zijn de parfums goedkoper. Ruim assortiment. En de bestelling wordt snel en netjes geleverd

Snel ontvangen en voordeliger!

Niet helemaal ok

Ander product gekregen dan besteld en dan is het op de whatsapp heel moeilijk over en weer communiceren en moet je het eerst retour sturen alvorens het juiste te kunnen ontvangen. Ben benieuwd of ik het ga krijgen

Het was belangrijk om het op tijd binnen te krijgen, en dat was zo volgens aanvraag!

Alles is goed gegaan

Voordelig, vlot en accuraat!

Regelmatig bestel ik mijn favoriete produkten bij Parfumswinkel. Daar ben ik zeer tevreden over want naast de goede aanbiedingen verloopt ook de bezorging zeer vlot en word er duidelijk gecommuniceerd over mijn bestelling.

Snelle verzending dank u

Goede duidelijke site

Altijd goed.

Ga er zeker meer bestellen… Ik zou zelf meer testers erbij doen dan koop je sneller weer wat extra of anders.

Snelle verzending

Betrouwbar

Ik heb parfum besteld en ik heb het volgende dag in me handen met cadeau bij!

Alleen werkte de track en trace code niet en heb niets gehoord van Dhl dat hij bezorgd was bij Dhlpunt Ik kwam er achter na contact met jullie , en het pakje was alweer terug gestuurd naar jullie Jullie hebben gelijk opnieuw verzonden , maar weer niets van Dhl gehoord , na 3 dagen maar eens gaan vragen en hij was binnen zonder dat ik daar weer geen bericht van heb ontvangen Dus met jullie aalles goed gegaan met dhl wat minder

Beste prijs en fijne communicatie.

Wilde eau de toilette kopen en kwam bij het luchtje wat ik wilde bij Parfumwinkel op de laagste prijs uit. Het was niet direct voorradig, maar werd netjes geïnformeerd toen het product er weer was. Daarna snel kunnen bestellen en snel geleverd. Ik ben tevreden!

Goede, snelle levering.

De site is duidelijk en overzichtelijk. Ik kon mijn favoriete parfum snel vinden. Mooie acties en snelle service. Top!

Super goede service!

Goed product tegen de goedkoopste prijs in Nederland

Goede duidelijke website, makkelijk te bestellen tegen de goedkoopste prijs in Nederland en op tijd geleverd.

Erg goed en snel

Ik heb al meerdere malen bij jullie iets besteld en dat gaat altijd prima. De klantenservice is ook goed, vriendelijk en snel. Kortom een erg tevreden klant.

Biotherm

Snel en netjes geleverd met een gunstige prijs

Verassend geurend

Fijn ,goed en snel en ,ik werd ook nog verrast met een leuk cadeau en geurtje erbij ,

Top !

Libre gekocht van Yves Saint Laurent , fantastisch luchtje krijg veel complimenten over de geur van dit parfum. Snel levering en goed communicatie.

Zeer betrouwbaar

Uitstekende ervaring met de punctuele levering van producten.

Heke fijne ervaring.

Goede verzending. Kan iets goedkoper denk ik! Fijne artikelen. Verzending ook snel en goed. Ga zo door. Gr.joke v abkoude

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven

085 - 40 111 18

Over Parfumswinkel.nl

Parfumswinkel is er voor iedereen die wil genieten. Met een breed assortiment aan beautyproducten zijn wij er voor vrouwen en mannen. In onze webshop vind je onder andere heerlijke parfums, dagelijks en luxe huidverzorging en make-up waarmee je iedere keer opnieuw straalt.