Verassend geurend

Fijn ,goed en snel en ,ik werd ook nog verrast met een leuk cadeau en geurtje erbij ,

Top !

Libre gekocht van Yves Saint Laurent , fantastisch luchtje krijg veel complimenten over de geur van dit parfum. Snel levering en goed communicatie.

Zeer betrouwbaar

Uitstekende ervaring met de punctuele levering van producten.

Heke fijne ervaring.

Goede verzending. Kan iets goedkoper denk ik! Fijne artikelen. Verzending ook snel en goed. Ga zo door. Gr.joke v abkoude

Ik heb een positieve ervaring met Parfumswinkel.nl. Vlugge levering en scherpe prijzen.

Leuke prijzen voor top parfums. Snel geleverd en makkelijk te bestellen

Uitstekende webshop

Ik bestel regelmatig bij deze webshop. Ze zijn vaak het voordeligst en de producten worden vlot bezorgd.

Ik ruik altijd geluk uit een flesje als ik bij Parfumswinkel bestel!

De leveringstijd is altijd super snel, de prijzen voor de parfums zijn altijd goedkoper dan bij andere parfumeries en ze hebben ook regelmatig leuke acties waar je nog, naast parfum samples, extra leuke verassingen krijgt, zoals een showergel van een parfum. Ik raad altijd Parfumswinkel aan bij vrienden en familie!

Super snel en goedkoop!

Een super snelle en fijne aankoop kunnen doen. Volgende dag al in huis tegen een goede prijs. Absolute aanrader.

Prima winkel , snelle service , mooie prijs

Prima winkel , snelle service , mooie prijs ik ga er zeker weer kopen ook leuke verrassingen bij bestelling

Prima product

Jammer dat er bij mijn bestelling geen klein flesje van de zelfde parfum bij zat . Had mijn vriendin wel

Snellen bezorging en goed ingepakt. Top service

Top!!!

Mijn pakje niet ontvangen! Direct actie ondernomen door jullie om het probleem op te lossen! Pakje bleek dan uiteindelijk bij de buren te leggen en door de werkvrouw op een verkeerde plaats gelegd re zijn! Super dat jullie klantvriendelijkheid zo hoog ib het vaandel dragen!!! Jullie hebben een een tevreden klant bij!!!

Goed en snel

Product conform bestelling en zeer snel geleverd.

Prima prijs/kwaliteit

Mijn bestelling werd snel afgeleverd.

Supersnel en prima verzorgd

Kan alleen maar positief zijn. Groot assortiment tegen mooie prijzen. Ga zo door!

Goed geregeld, makkelijk en snel

Heb een geurtje voor de beste prijs die ik kon vinden gekocht en volgende middag al binnen. Top geregeld.

Top producten

Zeer aantrekkelijke prijzen top producten Zeker een aanrader ik ben erg blij ermee koop voortaan alles wat ik nodig heb bij deze online site parfumwinkel.nl goede snelle levering altijd leuke aanbiedingen zeker een aanrader

in een woord geweldig

Parfumwinkel smeedt met zijn parfums een geurige band Met haar klanten uit het Limburgse land.

Duidelijk en goede levering

Overzichtelijke web site en eenvoudig te bedienen

Snel en goed

Bestellingen worden altijd op tijd bezorgd. Prima winkel.

Wel 1 dagje later ,

Snel ontvangen en heerlijk cadeautje erbij!

De lievelingsparfum van mijn zoon heel snel ontvangen (en een stuk goedkoper dan bij veel andere parfumerieën) daarbij kregen we een mini verpakking van een megalekker geurtje waar ik en mijn dochter ontzettend veel plezier van hebben gehad. Echt super leuk! Volgende geurtje bestel ik weer hier!

Zoals altijd prima

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven

085 - 40 111 18

Over Parfumswinkel.nl

Parfumswinkel is er voor iedereen die wil genieten. Met een breed assortiment aan beautyproducten zijn wij er voor vrouwen en mannen. In onze webshop vind je onder andere heerlijke parfums, dagelijks en luxe huidverzorging en make-up waarmee je iedere keer opnieuw straalt.