Goede prijs en netjes op tijd.

oke

Altijd vlotte en correcte afhandeling

De hele bestelling gaat vlot en vlekkeloos. Goed assortiment, prijzen okee. Ben al jaren klant , vooral de geurtjes voor mijn man worden met regelmaat besteld. En die voor mij ook , maar ik ben iets zuiniger én heb meerdere geurtjes dus doe langer met mijn voorraad. Ik laat bezorgen bij ophaalpunt, dit o a ivm de hogere prijzen v h pakket. Ik wil niet dat het zomaar ‘ergens neer gezet wordt’. Nooit geen probleem met parfumswinkel gehad. Leuk ook die gratis monstertjes. Hierdoor zijn wij eerder geneigd eens een nieuw geurtje te proberen.

Fijn produkt

Zeer tevreden!

Overzichtelijk en geleverd zoals aangegeven, dus zeer tevreden!

Mooie prijs vs kwaliteit

Behalve goede prijs kwaliteitsverhouding ook TOP communicatie en snelle service

super!!

regelmatig goede aanbiedingen en altijd super snel thuisbezorgd.

Snelle levering goede producten

De bestelling was snel geleverd en goede producten. Top.

Makkelijke website, goede producten, snel geleverd

Fijn

Uitstekend goede service

Het was fijn hier parfum te bestellen erg snelle bezorging.

Sneller, beter en goedkoper

Duidelijke website en veel op voorraad! Fijn dat er een ruime keuze is om te kiezen voor afhaal mogelijkheden.

Goed geholpen bij een product wat beschadigd aankwam

Top bedrijf

Snelle service was de volgende dag al in huis! Goed ingepakt dus het kwam heel aan.

Orgineel producten en op tijd geleverd

Alles na wens orginele producten en op tijd geleverd

Beste merken, voor de laagste prijzen!

Mijn Favoriet "Jean Pau Gaultier" in 200ml liter voor minder dan 120 euro. De beste deal tot nu toe ... 99 euro. Laatst mijn deal gedeeld met moeders bij de voetbalclub ... zij konden de prijzen van hun favoriete parfums niet geloven! Een paar moeders hebben gelijk besteld!

Zeer scherpe prijzen,snelle levering. Goede service.

Ik ben altijd zeer tevreden met de snelle levering en de heel scherpe prijzen. Goede service.

"Sneller Bezorgd dan Je Een Geur kunt Opsnuiven – Zelfs de Postbode Ruikt Nu Fantastisch!"

"Als er een Olympische sport was voor het versturen van geuren, dan had Parfumswinkel.nl zonder twijfel goud gewonnen! Ik plaatste mijn bestelling en voordat ik kon zeggen 'Eau de Parfum', stond de pakketbezorger al aan de deur, geurend alsof hij door een bloemenveld was gefietst. Mijn nieuwe parfum is zo hemels dat ik bijna verwacht dat alle buurvrouwen me elke ochtend wakker zingen. Bonuspunten voor de verpakking, die zo stevig was dat zelfs Hulk het niet had kunnen openmaken zonder hulp. Superblij met mijn aankoop – mijn vrienden ruiken nu hun jaloezie van een kilometer afstand!

Snelle levering, netjes verpakt, veel aanbod, leuke prijzen.

Pakketje was laat hierover contact gehad prima opgelost.

Transparant

Het is duidelijk wat zij gaan leveren. En dat leveren ze uiteindelijk ook.. Zoals ik het graag wil. Kritiekpuntje: als ik uiteindelijk 160 euro uitgeef vind ik twee kleine monstertjes wel héél karig. Ik weet uit ervaring dat andere bedrijven hier 'zorgvuldiger' mee omgaan

Goede ervaring!

Prettige prijzen

Bestelling vlot geleverd ook fijn geholpen bij de klantenservice

super

keurig en super snel geleverd ben helemaal blij bedankt

Perfecte service en een heel goede prijs.

Ik ben klant voor het leven. Mijn pakje was leeg geleverd... wellicht iets gebeurd bij de pakjesdienst of het afhaalpunt. Niet getreurd, dezelfde dag nog werd een nieuw pakje opgestuurd. Top service. Bestellen zonder zorgen noem ik dat.

Fijne webshop en snelle levering

Overzichtelijk en fijne webshop. Makkelijk en snelle levering

Zeer snelle levering van producten

Zeer gemakkelijk te bestellen en zeer snelle levering. Tevreden met de body lotion. De geur van de parfum vervliegt alleen snel. Ik opende de verpakking, en daarin zat een scan code van Viktor & Rolf om deel te kunnen nemen aan het loyaliteitsprogramma maar die was al in 2023 gekilld, die informatie las ik toen ik de code scande en naar de website ging. Kwaliteit van de parfum is dus niet meer optimaal, gezien ik de 100ml heb gekocht vind ik het zonde geld. Ik zou een volgende keer dan toch naar Douglas gaan met de zekerheid dat ik geen oude parfum krijg toegestuurd.

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven

085 - 40 111 18

Over Parfumswinkel.nl

Parfumswinkel is er voor iedereen die wil genieten. Met een breed assortiment aan beautyproducten zijn wij er voor vrouwen en mannen. In onze webshop vind je onder andere heerlijke parfums, dagelijks en luxe huidverzorging en make-up waarmee je iedere keer opnieuw straalt.