Zeer snelle levering van producten

Zeer gemakkelijk te bestellen en zeer snelle levering. Tevreden met de body lotion. De geur van de parfum vervliegt alleen snel. Ik opende de verpakking, en daarin zat een scan code van Viktor & Rolf om deel te kunnen nemen aan het loyaliteitsprogramma maar die was al in 2023 gekilld, die informatie las ik toen ik de code scande en naar de website ging. Kwaliteit van de parfum is dus niet meer optimaal, gezien ik de 100ml heb gekocht vind ik het zonde geld. Ik zou een volgende keer dan toch naar Douglas gaan met de zekerheid dat ik geen oude parfum krijg toegestuurd.

Ruim assortiment met scherpe prijzen

Iedere keer weer een feestje aks ik het doosje open maak. De bestelling en afwikkeling verlopen vlot en de prijzen zijn echt scherp.

Goede communicatie rondom bestelling en levering. Adequate levering volgens bestelling.

Prettige online winkel

Goede sortering en voordelige aanbiedingen

Dit bedrijf is een aanrader

Ik raad het aan om hier te kopen, want ze leveren snel en hebben goede prijzen tenopzichte van andere parfum bedrijven

Snelle levering en heerlijke parfum

Snelle levering en heerlijke parfum, doet niet onder aan originele

Snelle verzending en een goede prijs

Snelle verzending en een goede prijs

Vandaag besteld en morgen keurig ik n huis. Ze komen alles keurig na.

Super en een goede prijs

Smiddags besteld, volgende dag keurig geleverd. Zeer tevreden.

Snel geleverd, goed produkt

Wat een heerlijke geur , hoop dat deze in het assortiment blijft, gebruik het als parfum, een paar druppels is genoeg om de hele dag lekker te ruiken.

Prijs en levering ok, ben een vaste klant

veel keuze snelle levering

heel veel keuze uit veel verschillende parfums en verzorgingsproducten. meerdere parfums hier gekocht. snelle levering

Super snelle levering en heel erg blij met mijn aankoop!!

Snelle service en correcte afhandeling. Heel blij om rede dat het product bij onze winkelstraat niet verkrijgbaar meer is. Al eerder bij jullie webshop aankopen gedaan en goede ervaring mee! Voor mij een dikke 10!

Fijne webwinkel met mooie produkten

Deze webwinkel doet wat er beloofd wordt! Ze hebben een breed assortiment aan kwalitatief goede beautyproducten, tegen een concurrerende prijs. De verzending is netjes verzorgd en altijd op tijd. Ik heb goede ervaringen met de Parfumswinkel.nl en koop hier geregeld producten. Kortom, ik ben een heel tevreden klant!

Goedkope parfums!

Altijd de beste kwaliteit voor een goedkope prijs

Goed product

Snel geleverd, originele parfum geen namaak zoals bij anderen zoals bol.

Beste parfum winkel van Nederland

Goede webshop met mooie prijs!

Parfum wordt snel en netjes geleverd en dit voor een mooie prijs.

Super service

Altijd goede info en snelle verzending.

Soepele levering en volgens afspraak helemaal tevreden

Vlotte levering

Ruim assortiment,scherpe prijs

Via Google op deze site gekomen. Een zeer uitgebreid assortiment en de prijzen zijn in vergelijking met andere aanbieders een stuk lager.. Binnen een dag in huis

toppy!!!!

hoe gemakkelijk is het,ff de website bezoeken,kijken ,kiezen,kopen en de bestelling razendsnel in huis,wat wil een gewaardeerde klant nog meer,mss.spaarpunten,extra korting,ik zeg ook maar iets.

Snel geleverd,altijd een sample bij bestelling, originele parfum,prima bedrijf

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven