Goede webshop met mooie prijs!

Parfum wordt snel en netjes geleverd en dit voor een mooie prijs.

Super service

Altijd goede info en snelle verzending.

Soepele levering en volgens afspraak helemaal tevreden

Vlotte levering

Ruim assortiment,scherpe prijs

Via Google op deze site gekomen. Een zeer uitgebreid assortiment en de prijzen zijn in vergelijking met andere aanbieders een stuk lager.. Binnen een dag in huis

toppy!!!!

hoe gemakkelijk is het,ff de website bezoeken,kijken ,kiezen,kopen en de bestelling razendsnel in huis,wat wil een gewaardeerde klant nog meer,mss.spaarpunten,extra korting,ik zeg ook maar iets.

Snel geleverd,altijd een sample bij bestelling, originele parfum,prima bedrijf

Dag na bestelling, werd het al geleverd. Goed verpakt, met leuke mini samples erbij. Erg tevreden!!

Goed product en heel snel geleverd!

Goede webshop met mooie producten en heel snel in huis!

Betrouwbaar, fijne korting én snelle levering!

Ik bestel hier al jaren mijn favoriete geur: Yvresse van Yves Saint Laurent (lastig of niet aan te komen via anderen). Ik gebruik het al 20+ jaar. Een geur die echt bij me past. Mijn collega's zeggen nog weleens: 'ik ruik al dat je in het pand bent' (een goedemorgen groet lijkt niet eens nodig dan ;-)). En zonder dat de geur opdringerig is. Integendeel. Het fijne monster dat altijd gratis wordt meegeleverd geeft je de kans om ook met andere mooie geuren kennis te maken! Ik overweeg Jadôre van Christian Dior, ook een heel mooie geur, als Yvresse niet meer leverbaar is.

Ruime keus en supersnelle levering.

Heeeeeeeel positief en zal zeker nog eens bestellen.

Goeie prijs en snelle levering.

Goeie prijs en snelle levering.

Snelle en correcte levering van mijn favoriete parfum

Helaas is mijn favoriete parfum niet overal meer in winkels te koop dus ik ben super blij met Parfumwinkel.nl waar ik dit nog wel kon bestellen. De bestelling en levering verliepen vlot, heel tevreden met mijn aankoop

Alles.super, een snele levering

Makkelijk bestellen en snelle levering

Hele snelle levering

Ik krijg mijn pakket de dag na bestellen al. Mijn artikel was goed verpakt, wat heel fijn was aangezien ik een serum in een glazen flesje heb gekocht. Het kwam in perfecte conditie aan. Zou deze winkel zeker aanbevelen!

Prima ervaring

Veel keuze, erg betaalbaar, snelle verzending

Geweldige

Goede site, veel keuzes en supersnelle levering

Goede service. Goede prijzen. Aanrader!

Top. Ik zeg doen.

Snelle levering.

Ik had het verkeerde product gekocht en wilde alsnog het juiste bestellen, maar had dan weer porto kosten moeten betalen. Maar door jullie goede service werd dat meteen teruggestort. Heel blij mee.

Geweldig!

Altijd zeer snelle levering! Er was iets niet helemaal goed gegaan met een korting en kreeg direct het verschil teruggestort. Voor mij de enige winkel waar ik nu nog parfum koop!

Altijd goed en snel bezorgd.

mooi product

mooie producten en mooi prijzen

Geweldig bedrijf!!

Topmerken tegen schappelijke prijzen.

Topmerken tegen schappelijke prijzen. Snelle levering.

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven