Goed verpakt en super snelle levering

De beste prijs! Snelle levering, goede klantenservice. Top

Goeie service

Superwebwinkel

Mijn ervaringen zijn heel goed, snelle levering en goeie prijzen

Helemaal goed!

Fijne producten voor scherpe prijs! Snelle levering, goede klantenservice

Super product

Het is jammer dat dit via DHL komt.

Fijne producten en snel geleverd. Zeer tevreden

Alles was perfect!

De geur had een zeer aantrekkelijke prijs voor de hoeveelheid. In de avond besteld en de volgende dag keurig bezorgd.

Ongelovelijk

Nog nooit zo snelle levering en goede prijs gehad voor mijn parfum!

De beste prijs en snelle levering.

Goede prijs en snelle levering

Overzichtelijke webshop en een goede prijs. De levering is snel, en je kan achteraf betalen

geweldig! en super snel verzending

geweldig! en super snel verzending

Goeie service

Webwinkel met goede prijzen

Snel mijn product gevonden voor zeer goede prijs en snel in huis. Prima

Bestellen ging vlot

Makkelijke site ,bestellen en betalen gaat makkelijk

Alles ging soepel. Snel bezorgd

Goede service.

Duidelijke website, goede service en snelle levering.

Heerlijke parfum voor de beste prijs

Op zoek naar een parfum, gevonden bij parfumswinkel.nl voor de beste prijs online. Snelle levering. Heerlijk sample erbij!

Snelle levering Goede prijs Product als verwacht

Voordeliger dan in winkel en snelle levering!

Super snelle levering, netjes verpakt.

snelle levering, heerlijke geurtjes. Top website.

Eind goed al goed

Nadat mijn 1e pakje met eau de parfum leeg werd afgeleverd door DHL, heeft Parfumswinkel een nieuwe gestuurd aan mij. Dit vind ik goede service, maar de bereikbaarheid via telefoon kan echt beter. Via de mail en ook WA verliep de weg naar een oplossing beter. Verder zouden de zendingen steviger verpakt kunnen worden/ de doosjes zijn nu wel heel makkelijk te openen door kwaadwillenden. Dank voor de service iig

Gisteren de Giorgio Armani Stronger With You Eau de Toilette Spray 50 ml gekocht. Stuk voordeliger als andere online shops/fysieke winkels. Ook gebruik gemaakt van mijn korting €5) die ik kreeg omdat het mijn eerste bestelling was. Vandaag de bestelling al via DHL ontvangen. Ik lees in sommige reviews dat de parfums niet echt zijn vanwege de ''lage'' prijs , nou dat is zeker niet het geval. Parfum is100% origineel.

Snelle service duidelijke webshop

Nette prijs. Duidelijke webshop. Snelle verzending

goede service

perfect

Snel en goedkoop

Site is meestal de goedkoopste. Had het binnen en dag binnen en er zaten ook nog lekkere proefmonsters bij in. Ga zeker vaker bestellen!

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven