goede service

perfect

Snel en goedkoop

Site is meestal de goedkoopste. Had het binnen en dag binnen en er zaten ook nog lekkere proefmonsters bij in. Ga zeker vaker bestellen!

Ik heb een goede ervaring, het is allemaal goed geregeld.

Ik kreeg dit via mijn dochter verder geen ervaring met jullie

Op tijd bezorgd.goede kwaliteit

Prima, geen problemen!

Goede producten vaak met korting te koop! Snelle levertijd! Doen wat ze beloven! Kortom: Top!

goede service, en directe levering

als jaren lange klant merk ik wel dat de beloftes van'' hoge'' kortingen niet waar zijn. Ik betaal al jaren een gelijk bedrag voor een zelfde product. En korting ho maar.

Prima prijs en snelle levering

Snelle en goede service !

Ik heb hier al vaker besteld en het is altijd een top service van snelle levering met goede prijzen !

perfect, besteld en op tijd bezorgd.

Ga zo door!

Topgeuren voor leuke aanbiedingen

Ik word goed op de hoogte gehouden van aanbiedingen via de mail. Topgeuren, goed geprijsd en snele levering

Snel geleverd, goede prijs

Heerlijk parfum voor goede prijs, snelle levering. Top!

Mijn bestelling is heel snel geleverd goed verpakt. En ook een stuk goedkoper dan de Douglas. Ben er heel blij mee.

Super snelle service

Parfum besteld en de volgende dag in huis. Deze was netjes verpakt. Helemaal blij ermee.

Snelle verzending en prima prijs!

Fijne webshop met soms scherpe prijzen. Snelle verzending.

Snel en correct. Ben er zeer tevreden over

Ruime keuze fijne prijzen en heel snelle levering

Fantastische webshop

Keurige en snelle aflevering. Blij met deze webshop. Een aanrader!

Snelle service en goedkoper dan andere winkels.

Verzorgingsproducten die ik gebruik zijn goedkoper dan in de winkel. En altijd een leuke sampler.

Goede communicatie en snelle levering

Duidelijke website, veel mooie aanbiedingen, en vlotte levering. Ik bestel er graag mijn favoriete merken

Snelle en goede service.

Overzichtelijke website. Snel geleverd en netjes geleverd.

Snelle levering,

Makkelijke site

Niets aan te aanmerken

De goedkoopste en snel geleverd

Positieve ervaring

Snelle levering en vooral goede prijzen

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven