Goede snelle bezorging

Goed en snel bezorgd en snel antwoord op de vragen via de mail .

Snelle levering.

Prima website. Snelle levering, keurig verpakt.

Al 2 keer besteld, 2 keer precies optijd binnen. Doen wat ze beloven.

top

Fijne site, bestellen ging vlot en mijn bestelling werd vlot verzonden en was super netjes ingepakt! En de prijzen zijn ook erg aantrekkelijk

Super snelle service en makkelijk alles te vinden op de site . Een echte aanrader . Fannnnnnn

Alles liep goed

Goede ervaring, geen problemen. Product had vertraging maar kwam door DHL

Ik ben een zeer tevreden klant

Snelle levering, prijs lager dan bij andere winkels

Goede service, en snelle levering. Ga zo door!!!

Snelle service en goed verpakt

Er was iets misgegaan met de verzending. Heel blij te kunnen bellen en meteen een oplossing aangereikt te krijgen. Contact soepel en snel, vriendelijk. Zo fijn dat je in deze computer tijd nog mensen aan de telefoon krijgt. Super service!!!!

Scherpe prijzen en snelle levering

Top aankoop voor een prijsje

Mijn Azzaro heb ik in vergelijking met andere winkels aan 40% kunnen kopen ! Echt top , zeer snelle en verzorgde verzending .

Ik had 2 flesjes parfum besteld. Direct betaald en de verzending was razendsnel! Keurig en goed ingepakt en ik werd op de hoogte gehouden over de bezorging ervan. Helemaal TOP, ik ga nog veel vaker bij jullie bestellen. Bedankt

Snelle levering en perfect spul ,voor een mooie prijs .

Goede producten voor een mooi prijsje.

Weer perfecte levering

Weer perfecte levering en bij de bestelling kreeg ik extra proefmonstertjes :)

Snelle levering. Meestal volgende dag in huis. En beste service die je maar kan krijgen van een webwinkel.

Snel geleverd, maar niet conform aanbieding

Twee producten van Sisley besteld omdat er een gevulde pouch aangeboden werd bij aankoop van 2 Sisley producten. 1e levering: geen pouch. Navraag bij klantenservice. Reactie: wij hebben strandtas gestuurd. Strandtas inmiddels geleverd. Weer gereageerd naar klantenservice: strandtas is niet zelfde al gevulde pouch. Wederom reactie: strandtas is verstuurd. Nogmaals mail gestuurd dat het niet een gevulde pouch is. Geen reactie meer. Vreemd. Waarom trigger je mensen 2 producten af te nemen en houd je je niet aan de afspraak?

Snel en leuke extra's

Het product was snel geleverd en er zaten leuke extra's bij zoals een proeffles parfum en een cadeau verpakking met leuke dingen die van het merk waren wat ik kocht.

Heerlijke parfum, super grote verpakking, geweldige prijs!

Parfum gekocht, in grote verpakking voor een super goede prijs. Ook nog eens snel geleverd. Heel erg tevreden!

Keurig, netjes en volgens afspraak.

Goed bestelproces en keurige levering

Goed en snel geen gemaar.

Ik ben al een tijdje klant . Als ik mijn bestelling heb gedaan krijg ik snel antwoord .

Top !

Keurig netjes optijd bezorgd.

Ruim aanbod & snel geleverd

Kon alles vinden wat ik nodig had & kon het aanbod gemakkelijk filteren om gericht te zoeken.

Beste parfums winkel die ik ooit ken.

Voor mijn verjaardag kreeg ik een test parfum van me vriendin. Toen ik hem kreeg was ik er al gelijk verliefd op geworden. Al snel heb ik een grotere versie ervan gekocht. De geur blijft lang zitten en blijft sterk. Ik vind het super lekker ruiken en blijft steeds verrast zodra ik het gebruikt. Ik heb vaker parfum gekocht bij verschillende winkels. Geen een maak mij zo tevreden als bij deze. Ik zou heel graag meerdere willen proberen en parfums geven aan mijn vrienden en familie zodat ik ze er ook mee kan verrassen hoe goed deze parfums zijn :).

Erg slecht

Ik heb een fles L’eau de parfum La vie Est Belle van Lancôme 75 ml , Gekocht maar als ik hem opstuif is hij binnen een kwartier weg. Ik vind dit heel erg slecht en overweeg voortaan toch maar naar een Parfumswinkel te gaan Vriendelijke groet Tineke Miltenburg

Dikke prima

Altijd scherpe prijzen vergeleken met de bekende parfum winkels.

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven