Service plus plus plus

Kreeg een mail dat de bestelling pas na twee weken verzonden zou worden door leveringsproblemen. Maar de volgende dag werd de zending alsnog geleverd. KLASSE. BEDANKT.

Mooie aanbiedingen en snelle levering

Mooie aanbiedingen, snelle levering en altijd een proefmonster of iets erbij!

Makkelijk, snel!!

Hele proces goed gelopen

De prijs van de parfum die ik koop is hier altijd goedkoper dan in de winkel dus dat is een grote pluspunt. De parfum wordt snel geleverd en de verpakking is heel dus ben zeer tevreden altijd.

Gewoon de goedkoopstd

Snelle leverjng

Goedkoop,snel en een goede levering en duidelijke website.

Harstikke goed

Een hele fijne geur

Een lekkere geur die de hele dag blijft zitten

Top firma

Heel correcte firma nooit geen problemen en prijsverschil met anderen is een groot verschil … succes verder

Goeie prijzen, snelle levering en origineel

Snel en goede prijskwaliteit

Mag wel wat meer samples!

Snelle levering en goede prijs voor a merken

Altijd goede spullen wat elders aanzienlijk duurder is en lekker snel in huis. Ik ben blij en beveel Parfumswinkel zeker aan!

Goede webshop en handige site

Goede en eenvoudige bestelproces. Verwarrende beloningsstructuur met vouchers en kortingen. Leuke extra testitems.

Bestellen is voor herhaling vatbaar, top site ✅

Overzichtelijke website, ruime collectie voor dames en heren , snelle verzending, netjes ingepakt en vooral heel betaalbaar, Niet verder zoeken op internet.

Het was erg snel binnen

Ik heb alleen een potje terug gestuurd en volgends mij nooit me geld terug gekregen maar dat kan ook liggen aan hoe ik het heb op gestuurd ook al heb ik precies gedaan wat er stond

Goed en snel met levering

Ik vindt het wel jammer dat het niet in gepakt kan worden stond er helaas niet bij het was een cadeau

Snelle levering, goed geprijsd, top!

Echt super fijne site met een goede aanbieding!

Fijne overzichtelijke site met goede prijzen voor lekkere parfum! Meteen een grote fles besteld en snel geleverd! TOP!!

Aanrader voor iedereen

Na 5 min ruik je niks meer!

Normaal haal ik mijn luchtje bij de iciparis en dan ruik ik het luchtje minstens 6 uur. Weet niet wat erin zit, maar bestel hier nooit meer!

Prijs van de parfum is veel lager dan in de reguliere winkels. Snelle levering en goed verpakt.

‘Begin van de avond besteld en volgende ochtend voor 11.00 uur al bezorgd! En verrassend veel goedkoper dan bij de bekende winkels die met kortingspercentages hún producten aanbieden.

Super snelle levering en goede kwaliteit!

Ik had het in de middag besteld en had het de volgende dag al binnen! Wat een top service.

Top geur, voor een topprijs.

Super snelle en correcte bestelling en levering. Goede prijs

Duidelijk en erg goed

Ik kreeg mijn bestelling op de datum die ik had aan gegeven en er was ook niks beschadigd aan de doos of aan de parfums. De site was ook duidelijk en fijn.

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven

085 - 40 111 18

Over Parfumswinkel.nl

Parfumswinkel is er voor iedereen die wil genieten. Met een breed assortiment aan beautyproducten zijn wij er voor vrouwen en mannen. In onze webshop vind je onder andere heerlijke parfums, dagelijks en luxe huidverzorging en make-up waarmee je iedere keer opnieuw straalt.