Snelle en correcte aflevering van de geuren

de dag volgend op de bestelling werden de geuren afgeleverd door DHL welke ons ook tijdig informeerde over het aflevermoment. Alles verliep dus zoals beloofd. Komt tegenwoordig niet veel meer voor.

Erg tevreden

Ruime assortiment met fijne prijzen, altijd razend snel geleverd en mooi ingepakt. Het is elke keer net een cadeautje

Prima producten om uit te kiezen

Bestelling heb je de volgende dag in huis. Super!!!!

Zoveelste bestelling

Altijd snel geleverd, netjes verpakt, echte merken. Topservice!

Vlotte goede service, prijs en kwaliteit product prima

Geweldig!

Goeie service, snelle levering. Top!!

Meer dan tevreden!

Altijd als ik mijn parfums bij parfumswinkel bestel, is de service nog sneller dan snel. Een klik op de knop, bestelling geplaatst, en jullie gaan aan de slag. En altijd ontvang ik mijn bestelling de volgende dag. Voor een échte parfumverslaafde als ik, is het best heel fijn, dat er zaken als de Parfumswinkel zijn! Ik geef jullie dan ook meer dan een tien, omdat jullie mij altijd van een lekker luchtje voorzien!

Topshop

Goede prijzen Ruim assortiment Snelle leering TOPSHOP

Goeie snelle service

Kei goed

Uitstekende winkel: snel en goed geleverd, stevig verpakt en een heerlijk proefmonster erbij cadeau gekregen!

Zal hier nooit meer bestellen!

Nu al meer dan een week geleden dat ik mijn bestelling heb geplaatst maar nog steeds niets ontvangen. Ze reagareren niet op mijn mails maar krijg wel bijna elke dag junkmail van ze. Ik betaal liever meer dan dat ik hier ooit ga bestellen...

Prima prijs en snelle levering, een tevreden klant

Vriendelijke klantenservice, leuke acties, snelle levering. Ik ben tevreden .

Snel en correct

Breed assortiment en snelle levering

Bekende brands en leuke aanbiedingen

Kwaliteit producten

Beauty producten met goede kwaliteit en redelijke prijs. Er wordt met zorg en snel bezorgd. Ik vind alleen jammer dat ik verzendkosten van bijna €5 moest betalen!

Had de verkeerde parfum besteld. Teruggestuurd en had snel mijn geld terug. De juiste besteld en die was ook weer snel binnen.

Moeizaam

Ik had de Black opium besteld 150 ml voor €112.42. Hardstikke goedkoop vergeleken bij de Douglas en Iciparis . Maar uiteindelijk ook een hoop geld. Je ruikt m voor geen meter. Ik gebeld en geappt ik mocht m terug sturen omdat ik niet tevreden was. Nu inmiddels een week geleden maar nog steeds mijn geld niet terug gestort gekregen :( . Ik blijf ze appen krijg als antwoord dat DHL de retourzending nog niet terug heeft geleverd. Daar moet ik het mee doen. Ik heb een digitale bewijs van DHL . Hopelijk krijg ik nu snel mijn geld terug. Ik wordt hier niet blij van. Voor mij de laatste keer geweest. Het verschil van prijs snap ik nu ook wel. Als je het niet ruikt heb je er ook niks aan. Goedkoop is in dit geval duurkoop :(

Niets op aan te merken; de bestelling is heel snel geleverd.

Very bad situation

My parcel has been lost by the shipping company DHL, and it has been more than a week now. I sent you an email, but the response has been extremely slow with no concern for the customer. I still don’t know when my parcel will arrive

Duidelijk, snel en zoals het hoort

Ik vond dat het gehele proces van het bestellen tot de levering een succes was. Niets ging er mis. Ik werd op de hoogte gebracht bij elke vooruitgang. Dus ja, ik raad het zeker aan hier wat te halen.

Prima zoals altijf

Dhl was minder fijn

geen fijne ervaring

Mijn moeder gebruikt Black Opium als parfum. De fles is op en haar verjaardag komt eraan dus ik heb 50 ml gekocht voor 73 euro met 5 euro korting = 68. De fles arriveert een dag na de order, zover goed. De parfum in de fles blijkt echter een slap aftreksel te zijn van het haar bekende produkt. Het heeft een vage parfum lucht die snel weg is. Mijn moeder herkent dit helemaal niet van Black Opium en verzekerd mij dat dit niet in orde is. Parfum winkel reageert goed op mijn contact hierover en maakt excuus voor de ervaring maar neemt het het produkt niet terug omdat de fles reeds open is geweest. Die miskoop ligt inmiddels in de prullenbak. Dure les.

Goede prijs en vlugge aflevering en service dus beter kan niet

Snelle en keurige levering voor een topprijs

Mooie prijzen en als dan de levering ook nog snel is en alles keurig verpakt dan maak je me helemaal blij! Wel jammer en een aandachtspuntje; in ons geval hadden we 2x een damesgeur en 2x een herengeur besteld en dan krijg je 2 proefgeurtjes erbij in alleen herengeuren. Doe dan dat ook 1 om 1. Wel fijn dat ze er bij zitten, want zo leer je weer nieuwe geurtjes kennen.

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven