Juiste artikelen voor een scherpe prijs en snel geleverd

Geweldige service en goede prijzen!

Ik heb nu een aantal keer besteld en is mij erg goed bevallen. Leuke acties en scherpe prijzen. Ook altijd een parfum testertje erbij waardoor ik zowieso al een extra geur heb kunnen ontdekken die ik heerlijk vind. Ook erg mooie make up producten. De verzending is snel en de producten netjes ingepakt. Heb zelf een keer een domme fout gemaakt en werd zonder problemen opgelost. Zou deze winkel absoluut aanraden.

Bestelling voldeed aan al mijn verwachtingen

Redelijke prijzen, snelle en correcte verzending

Nette prijzen en goede service

Originele parfums voor een nette prijs. De klantenservice is zeer behulpzaam.

Goede prijs & service.

Goed behalve !

Beste medewerkers, net weer een fors bedrag uitgegeven en 6 artikelen besteld, en 1 MONSTER dat vind ik een teleurstelling want bij 1 product krijg je ook 1 ! Naar aanleiding van monsters kom je met nieuwe producten in aanraking en ik heb al met menig monster een product gekocht, Als je je pakketje open maakt en er zijn ook meerdere monsters om uit te proberen dan wordt ik helemaal blij ! Ik wil aub ze heel graag erbij dan blijf ik bij jullie bestellen en andere ook weet ik zeker een nog blij klant !

Ik ben ontevreden over contact , ook de beloofde monster niet mee gestuurd.

Helaas is de winkel telefonisch niet bereikbaar , op twee dagen 3 x langer dan 30 minuten in de wacht gestaan.Ook wordt niet gereageerd op mijn mailbericht. Na vier dagen nog geen reactie op mijn retour zending ook nog geld terug. Zij beloven proefjes bij de aankoop maar ik heb deze nog nooit gekregen - ook al staat het vermeld op de bon.

Goede prijs,voor kwaliteit parfum

Goede keuze gemaakt om hier te bestellen, Alleen jammer dat ik mijn kortingsbon niet kon gebruiken. Helemaal top zo. Volgende x weer

Gewoon goed

Gewoon goed gegaan met bestelling

Super snel geleverd.

Helemaal top. De prijs en levering was super en het luchtje ruikt blijft lang hangen.

Goede service en snelle levering

Nvt

Diverse artikelen regelmatig besteld. Betaalbaar en snel geleverd.

Prima en snelle bezorging

I am very sorry because I can't give you less

my order don't arrived after one week

Ruikt lekker

Kan beter

Bij bestelling was beloofd 2 sampels maar 1 geleverd heb al div mailtjes gestuurd maar geen antwoord

geweldig

Ik bestel hier met veel plezier. Leveringen zijn altijd razendsnel en als er een keer iets mis is, wordt het meteen goed opgelost. Topservice en betrouwbare kwaliteit!

Snelle levering en goedkoper

Keurig verpakt en snel geleverd. Goedkoper dan elders

Snelle bezorging en netjes verpakt. De webshop is ook fijn ingedeeld met volop keus.

Topservice

Snel en vakkundig geleverd

Mooie kortingen

Veel keuze levering op tijd kortom mooie produckten

Prima korting en levering

Heel snel en voordelig

Echte service

Goede afhandeling van de bestelling van a tot z

Snel behandeling

Retour van bestelling