Heel goed.

goede prijs , snel bezorgd Fijn.

snel

snel duidelijk en betrouwbaar

Altijd tevreden over de aankopen die ik heb gedaan.

1 van de goedkoopste sites voor heerlijke parfums. Altijd snel geleverd. Super!

Goede prijs en snelle service

Goede prijs en snelheid van leveren

Snel geleverde deodorant van Armani voor een goede prijs!

super snelle levering! Aanrader!

makkelijk te bestellen op de site. veel leuke aanbiedingen. supersnel geleverd. Mijn bestelling was binnen 2 dagen in huis! zeer degelijk verpakt. Ik ben een zeer tevreden en terugkerende klant.

Prima service snel geleverd en heerlijk geuren Heel blij met de parfumwinkel

Perfect!

Snelle en nette levering!

Snel en netjes geleverd in afhaalpunt

Bestellen ging eenvoudig en prijs was goed. Helaas niet de mogelijkheid gekregen om als kado te laten verpakken, tip! Heb daar direct na plaatsen van mijn bestelling een vraag over gesteld en helaas... bestelling was al verzonden oftewel al in het bestelproces.

Slechtste klantenservice ooit!

Ik heb een parfum besteld en nooit ontvangen. Mijn pakket is niet geleverd en er word verteld dat het wel is bezorgd. Parfumswinkel.nl geeft niet om de klant en gaat er niet volledig achteraan. Je moet zelf een oplossing vinden en als je vraagt wat er gedaan gaat worden, wordt er opgehangen in je gezicht. Amateuristisch bedrijf en zware prutsers als het gaat om klanttevredenheid. Ik zal er nooit meer bestellen en raad het ook af. Als je je pakket wil ontvangen en als een klant behandeld wil worden, dan moet je schijnbaar ergens anders heen want hier werd ik totaal niet geholpen.

Prima prijzen, snelle levering

Prima prijzen, snelle levering

Super en doen wat ze beloven!

Zonder probleem mijn bestelling kunnen doen. Je wordt goed op de hoogte gehouden en wordt spoedig geleverd! Ben al ruime tijd klant en dit blijft ook zeker zo.

S middags besteld en volgende dag geleverd tegen een heel goede prijs. Zee tevreden

Top ervaring!

Snelle en fijne communicatie!

Supergoed

Mooie prijzen en ruime keuze. Snelle bezorging

Goede ervaring

Goede aanbiedingen. Ben er zeer tevreden over. Beter dan die andere online winkels. Die zijn nog duurder ook.

Goede service en snelle levering

Heel tevreden

Correcte levering en vompleet

Mijn ervaring met parfumswinkel is prima te noemen door het ruime aanbod en leuke prijzen!

Mijn allereerste ervaring was erg goed met een bestelling en snelle levering van het heerlijke geurtje van Dior. Daarna heb ik nog een heerlijk geurtje van paco Rabanne besteld met een leuke 5€ kortingscode. Prima winkel ! Ik kom zeker weer terug!

Top winkel

Mooie site, snelle levering Zeer tevreden met de service!!

Super aardig personeel

Heel snel geleverd en hele vriendelijke en behulpzame medewerkers. Top

Super snelle verzending en leuke prijsjes!

Wilde nog snel voor mijn vakantie een zonnebrandspray voor mijn haar hebben en Parfumswinkel had degene die ik zocht! Nog voor een leuk prijsje ook. :) Was wel even bang of het nog op tijd zou komen, omdat ik het echt heel last minute nog besteld had. Maar zoals beloofd werd het de volgende dag netjes verpakt geleverd. Precies op tijd voor mijn vakantie! Echt top service. :)

perfect!

Parfumswinkel bestellen is het gelijk tijd om af te tellen zoe perfect wordt het product geleverd! Heel fijn!

geweldig

Snelle levering, goede kwaliteit en goede priks

Goedkoop en snelle levering, Kortom super tevreden!

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven