Ideal

Ideaal voor echte parfums bestellen

Niks mis mee

Het was echt top ik heb zelfs een lekker gesternte gekregen echt super

Een goede prijs en een snelle levering

Heel klantvriendelijk. Ik had een vraag en deze werd snel en goed beantwoord via de app. Ik ga hier zeker weer bestellen.

Snelle levering en goede kwaliteit

Zeer scherpe prijzen, snelle levering en goede kwaliteit

Was blij te Viber. Wat ik zocht , levering was snel en ook de communicatie van de levering was duidelijk

Mooie aanbiedingen

Soms hebben ze mooie aanbiedingen voor goede prijzen en ze leveren meestal snel

Heel goed!

Klantvriendelijk en een hele goede prijs!

Makkelijk en betrouwbaar

Ik vond het een fijne en makkelijke ervaring om te bestellen, want ik kocht laatst een fles JPG Le Male en het was goedkoop, snel geleverd en onbeschadigd dus heel blij

Snel, goed en voordelig!

Fijne site. Waar ik makkelijk, meestal de beste prijs, kan bestellen. Levering ook snel. Geen verzendkosten.

Erg tevreden

Veel keuze en goede prijzen, veel goedkoper dan elders en snelle bezorging!

Nice!

Precies dezelfde geur maar dan in lagere prijs.

Balen

Via deze site Dior sauvage besteld en na het opspuiten is de geur al weg na een paar minuten en dat voor 97€ kan toch niet waar zijn. Het lijkt wel een nep geur te zijn en dat voor zoveel geld. Baal hier flink van, zal maar niet zeggen wat ik echt denk!

Zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen .

Perfecte en snelle afwikkeling van mijn bestelling. Indien de prijzen interessant blijven zal ik zeker nog eens wat bestellen .

Zeer snel geleverd

Stond er van te kijken hoe snel en keurig het geleverd werd.

Snelle levering. Binnen 24 uur heb ik mijn bestelling ontvangen.

Super!!

Snelle levering, alles altijd netjes verpakt! Een echte aanrader!

Niet het VELE is het GOEDE, maar het GOEDE is het VELE.

Een goede kennis van mij had het over de door mij gekochte parfum. Zij had het (deze parfum) o zo graag willen hebben, maar haar omstandigheden lieten het niet toe. Ik schonk het haar cadeau. Ze was zo ontroerd, maar ook heel dankbaar. Het is een bijzonder iets om iemand zo'n prachtig cadeau te geven, waren haar dankbare woorden. Ze was bezeten door de heerlijke maar zachte geur. Thanks, Muchas Gracias, Merci.

Geweldige shop

Een betere prijs dan bij andere websites. Goed contact , snelle levering gewoon perfect en ik zal zeker hier blijven kopen en aanbevelen aan vrienden en kennissen.

Snelle levering en top kwaliteit

Meerdere keren besteld en super service en kwaliteit is perfect en de prijs.

Snelle levering en top verpakt!!

Goede ervaring!! Zeker vijf sterren waard

Fantastisch!

Heerlijke parfums aan een betaalbare prijs! Snelle levering , staaltje erbij! Top!

s’avonds besteld en volgende dag al in huis. En parfum voor een hele scherpe prijs.

De webpagina is duidelijk en het artikel werd snel en keurig afgeleverd volgens afspraak. Zeer goede ervaring.

Voordeliger dan Ici Paris

Ik kwam erachter dat dit een webshop is die gerelateerd is aan Ici Paris, maar dan voordeliger! Dus voortaan hier bestellen, goede website en bezorging.

Goeie prijs en snellere levering

Had hier jpg le beau le parfum 125 ml gekocht voor 103 euro. Dat is echt een hele goede prijs

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven