Top! Snelle levering, netjes verpakt!

En als klap op de vuurpijl ook nog een lekker gratis proefje! Tot snel voor de volgende bestelling!

snel

Snel, de dag erna geleverd!

geweldig

geweldige site, snelle bezorging en de prijzen in 1 woord absoluut geweldig

Hele snelle levering

Kreeg tijdig mijn pakketje, was keurig verpakt. Winkel heeft goede prijzen.

super winkel

Geweldig geholpen door Diana nadat parfum niet bezorgd werd, heeft ze nieuwe parfum opgestuurd. geweldige geuren voor een top prijs.

Helemaal goed

Het was ook echt vandaag besteld en de volgende dag afgeleverd. De prijs voor de geleverde artikelen was ook beter dan elders.

Snel en uitstekend

Pakketje kwam de volgende dag binnen, en was veilig verpakt.

Snel en goed

Ruime keuze snelle levering

Altijd. correct en precies de tijd geleverd welke wordt aangegeven probeer al mijn benodigdheden bij deze firma te kopen

Perfecte levering

Vlotte keuze en een levering zoals verwacht , netjes zoals het hoort.

Pakket is nooit door mij opgehaald en retour gegaan

Pakket is nooit door mij opgehaald vanwege omstandigheden en dus retour gegaan blijkbaar zoek geraakt bij dhl wacht al 2 maanden op mijn geld. Bestel hier niks ze negeren je gewoon via de app. Oplichters!

Klasse product, snel geleverd.

Prijs kwaliteit en product uitmuntend. Levering binnen 24 uur. Alles zo als hoort, zal hier zeker vaker bestellen. AANRADER.

correct geleverd

makkelijk te bestellen, en vlot geleverd alleen de toeslag om met kaart of paypal te betalen vind ik er los over, online en voor Belgie is er geen ideal mogelijkheid!

ik zou alleen graag zelf een geurstaal willen kunnen kiezen , heb al elke keer hetzelfde slecht ruikende staal gekregen

Altijd snelle levering

disappointment

you can not really return the product (perfume) if you open it and then find out that smell differs from original;

Lekker snel

Geen poespas En lekker snel

Goede ervaring

In vergelijking met andere winkels , de prijs was veel lager . Goede product . Ik ben echt blij met snele dinest en kwaliteit . Bedankt

Levering was erg snel. Prijs is goedkoper dan ici en douglas dus perfect.

Gewoon top

Veel op voorraad en goed geprijsd. Snel besteld en vlot geleverd!

Leuke korting, juiste informatie, goed bezorg- en betaalsysteem.

Fijne webshop en lage prijs voor goed product, snel in huis

Mooi laag geprijsd assortiment en snelle levering. Heel tevreden met mijn bestelling en de leuke extra's die ik ontving bij de bestelling. Ik bestel alleen nog hier.

Snel

Snelle levering en goede prijs

Dat mijn bestelling van vorige week niet aangekomen is vanwege aflevering verkeerde depot/ schade

Vind dit heel erg jammer en moet nu wachten op nieuwe zending … Hoop wel dat ik mijn bestelling nog krijg .. Zal deze week moeten komen .. Maar nog geen bericht gehad van DHL …

Levert snel en goed

Product was snel geleverd en precies zoals verwacht. Groot assortiment om uit te kiezen.

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven