Snel geleverd!

Snelle levering en hele goede prijzen vergeleken met andere webshops! Ik koop hier zeker vaker!

Prima.

Mijn Versace Blue Jeans-parfum ontbreekt, maar ik hecht nog steeds veel waarde aan het kopen van andere parfums.

Goedkoop en goede snelle service

Goede en snelle levering volgens afspraak

Snel, betrouwbaar en fijne merken

De website is goed ingericht, werkt snel en overzichtelijk. Zeer uitgebreide sortering merken, ook voor heren. De prijzen zijn zeer aantrekkelijk, met mooie kortingen. Regelmatig krijg je een extra kortingsbonus. De verzending gaat supersnel: de volgende dag wordt het pakketje al bezorgd. De producten zijn degelijk en goed verpakt. Kortom: ik shop er graag!

goede levering maar op emails met vragen wordt niet gereageerd

Promotiecode wordt niet opgepakt als je af wil rekenen. Heel jammer, ben vast klant.

Goedkope parfum aanbieding en hele snelle bezorgservice, top bedrijf!

Twee auto luchtjes besteld. Snel geleverd, binnen 2 dagen!

Mijn ervaring bij parfumswinkel is in 1 woord “TOP”

Website is overzichtelijk en duidelijk. Er is volop keuze en snelle service! Kortom top en echt een aanrader om bij te bestellen.

Snelle levering goede prijs

Snelle levering en een goede prijs.

Alles top

Top.

Snelle levering! Klantenservice ook goed en snel reactie.

Super !!!!

Op het laatste moment nog een lipstick als cadeautje gekocht bij jullie … zo snel geleverd dat het nog ruim op tijd binnen was ! Heel fijn deze klanten service Kom zeker terug !

goede service

Het bestellen was gemakkelijk, op tijd geleverd.

Jammer

Gebeld omdat een mascararoller totaal niet voldoet aan wat Nikki Plessen verteld. Je kan het echter niet terugsturen omdat de verpakking was verbroken. Ja gek he..je moet het toch proberen. (Dit alles binnen 1 dag gemeld na ontvangst). Ook klacht ingediend bij mw Plessen en haar bedrijf…ze nemen niet eens de moeite om te antwoorden. Wat een arrogantie! Mascararoller kostte 22.50. Alles wel snel verzonden door parfumwinkel. Prima. Toch zal ik niet snel nog eens een mascararoller bestellen. Beter in fysieke winkel kopen.

Perfecte service en snelle levertijd

Ik had de Dior Sauvage 60 ml. besteld. Daags daarna al geleverd en heel goed verpakt. Lekkere geur voor de man een échte aanrader.

Prima service goede kwaliteit heerlijke luchtjes Netjes ingepakt zo blij met deze parfumswinkel Vaste klant

Geweldig.

Mijn ervaring bij Parfumswinkel geweldig, perfecte kwaliteit, en supersnelle bezorging,

Goede prijs kwaliteitsverhouding

Snelle verzending. Goede communicatie

Supersnelle service

Bedankt

Snel en goed geregeld

Makkelijk te bestellen en snel bezorgd. Fijn website.

Bestelde bij winkelparfum is vertroubaar

Mijn probleem is geholpen door medewerker enthousiast

Top service!!

Goede prijs, top aflevering en goed assortiment!!

Potentieel de beste parfum winkel van nl

Ik heb 2 keer parfum besteld van deze site. De eerste keer had ik besteld en hoge verwachtingen, maar die vielen door de mand omdat ik gewoon een vrouwen parfum kreeg. Bovendien kreeg ik mijn parfum ook nog laat voordat ik er überhaupt achter kwam dat het vrouwen parfum was. Nou heb het toen terug gestuurd en gewacht tot ik een nieuwe kreeg en dat duurde dus ook echt lang. Ik heb uiteindelijk mijn juiste parfum wel gekregen alleen duurde dit heel lang en gaf dit niet echt de beste eerste indruk die ik ervaarde van een website. Tweede keer toen ik bestelde (Spicebomb groen) ging het wel gelukkig goed. 10 gegeven als ik niet het vrouwen parfum schandaal ervaarde. Voor de rest zo goeie prijzen voor de producten.

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven

085 - 40 111 18

Over Parfumswinkel.nl

Parfumswinkel is er voor iedereen die wil genieten. Met een breed assortiment aan beautyproducten zijn wij er voor vrouwen en mannen. In onze webshop vind je onder andere heerlijke parfums, dagelijks en luxe huidverzorging en make-up waarmee je iedere keer opnieuw straalt.