Potentieel de beste parfum winkel van nl

Ik heb 2 keer parfum besteld van deze site. De eerste keer had ik besteld en hoge verwachtingen, maar die vielen door de mand omdat ik gewoon een vrouwen parfum kreeg. Bovendien kreeg ik mijn parfum ook nog laat voordat ik er überhaupt achter kwam dat het vrouwen parfum was. Nou heb het toen terug gestuurd en gewacht tot ik een nieuwe kreeg en dat duurde dus ook echt lang. Ik heb uiteindelijk mijn juiste parfum wel gekregen alleen duurde dit heel lang en gaf dit niet echt de beste eerste indruk die ik ervaarde van een website. Tweede keer toen ik bestelde (Spicebomb groen) ging het wel gelukkig goed. 10 gegeven als ik niet het vrouwen parfum schandaal ervaarde. Voor de rest zo goeie prijzen voor de producten.

Wat je besteld is snel geleverd

Snel en correct afgehandeld

Fijne betaalbare geuren snel geleverd.

Na bestelling snelle update ontvangen en bestelling is op tijd afgeleverd.

DE BESTE PARFUM Online WEBSHOP EVERRRR !!!1

AAN IEDEREEN AAN TE BEVELEN KOMEN ALTIJD HUN WOORD NA en altijd goed contact en reageert snel vertrouwbaar & altijd goede service en levert snel !!!! ik bestel alleen hier !!

Een mooie deal en snelle afhandeling.

De parfum was scherp geprijsd en de bestelling snel geleverd.

Top..!

Snelle verzendig en een heerlijk luchtje. Ze hebben er weer een klantje bij. Een absolute aanrader.

Snelle service goede prijs

Werd snel verzonden en was een mooie aanbieding. De geur is echt heerlijk

Was of voorraad, bleek achteraf niet

Parfum stond op voorraad gaf de webshop aan. Besteld voor een verjaardag. Ma bestelling kreeg ik een mail dat levering langer kon duren omdat product niet op voorraad was. Door dit iemand zijn verjaardagscadeau niet op tijd kunnen geven omdat product week te laat kwam

Snel en eenvoudig

Weer op tijd geleverd!

De bestelling weer op tijd geleverd! Jullie doen wat je belooft. Vorige week ook iets bij jullie besteld. In de review schreef ik per ongeluk dat het in 1 maand was geleverd, maar bedoelde natuurlijk 1 dag! Excuses, kon het nu goedmaken metgezel nieuwe bestelling.

Zeer snel en netjes ontvangen

Doen wat ze beloven. Parfums zijn zeer goed geprijsd.

Altijd scherpe prijs en snel geleverd

Ik bestel al jaren bij Parfumswinkel. Geurtjes maar ook make up producten. Nooit problemen gehad met bestellen en altijd snel in huis.

Heerlijke geuren voor een mooie prijs.

Al verschillende keren parfum en verzorgings producten besteld. De levering is super snel en altijd met 1 of meerdere monstertjes erbij.

Mooie aanbiedingen en hele snelle service

Slechte service

Ik had een bestelling gedaan voor vaderdag echter op moment dat ik de bestelling had verzonden heb ik gelijk een mail gestuurd, als ze het als cadeautje konden inpakken. Het was meteen nee dat kan niet. Bijzonder hoor.. maar wel voor veel geld iets aanschaffen

Top parfum

Eerste ervaring bij parfumswinkel, erg tevreden en ga vaker bestellen. Mooie prijs en snelle bezorging (volgende werkdag al in huis).

snelle en correcte levering

De service die ik van Parfumswinkel gewend ben. Helemaal top.

Overzichtelijke website, snelle levering & leuke deals. Zeker voor herhaling vatbaar en aan te raden.

Hele goede prijzen, snelle levering..ik kom hier zeker terug

Niks op aan te merken!

Voordelige prijs en snel in huis! Bravi bravi bravi!

Zeer goede service

Altijd een goede service ,en de volgende dag al in huis .

Voordelige keuze en snelle levering

Parfumswinkel viel op door de voordelige aanbieding en keuze. De bestelling kwam supersnel en keurig verpakt.

Ik moest iets veranderen aan mijn bestelling en werd direct geholpen. Goede prijzen en vlotte levering. Top zaak!

Problemen met levering

mijn bestelling werd snel geleverd. Maar volgens de bezorgdienst ( DHL) aan een adres waar geen mensen lijken te wonen verschillende keren aan de deur geweest, briefje door de bus. Nul reactie. Wel zonde van mijn gld

Doen wat is toegezegd en uitstekend uitgevoerd!

Bestellen en betalen gaat heel makkelijk. Daarna wordt het volgen van het pakket, dat snel en efficiënt en volgens afspraak wordt uitgeleverd. Wij zullen nog heel vaak bestellen. Maar soms zijn de gewenste producten niet op voorraad, jammer.

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven

085 - 40 111 18

Over Parfumswinkel.nl

Parfumswinkel is er voor iedereen die wil genieten. Met een breed assortiment aan beautyproducten zijn wij er voor vrouwen en mannen. In onze webshop vind je onder andere heerlijke parfums, dagelijks en luxe huidverzorging en make-up waarmee je iedere keer opnieuw straalt.