Ik Ben zeer tevreden

Leuke voordelige aanbiedingen, snelle bezorging

Zie boven

Goede prijs kwaliteit

Vaak goedkoper dan andere sites! Snelle verzending

Geweldig.

Echte geuren geen namaak troep. Snelle levering. Goede prijzen. En altijd een gratis test geurtje erbij.

Communicatie moeten ze nog leren

Verkeerde product besteld, welk ik geprobeerd heb te retourneren. Na een onduidelijk proces in hun systeem is er nergens een retourlabel en/of status op te vragen. Uiteindelijk heb ik geen mogelijkheid om het product terug te sturen en blijkbaar is het teveel moeite voor Parfumswinkel om te reageren op mails.

Hele goede service

Nadat mijn eyeliner zoek was geraakt bij de verzending,heel vriendelijk en correct afgehandeld door de klantenservice die me het geld terug storten.

Razend snel thuis

Goed verpakt Echt super snel thuis s namiddags besteld en s ochtens in huis wauw! Heel fijne geuren heb ook de moeilte gedaan ze apparre feedbacks te geven. Top bedrijf Betrouwbaar

Goed en snel

Product altijd prima en snel bezorgd

Super fast service

Very fast service and the price was much cheaper than elsewhere

Snelle service,goede prijs en heerlijke geur,Top!

Beveel het aan om bij Parfum winkel je Parfum te bestellen Top!heerlijke geuren!

Zeer aan te bevelen!

Ik kocht myslf van yel. Heerlijke eau de parfum voor mannen. Was verrast door de prijs en de snelle afhandeling! Goede webshop!

Snel en.perfect geleverd. zeer goede prijs

Vlotte levering

Voor het eerst parfum besteld. ‘s Avonds besteld en de volgende dag al geleverd. Een heerlijke geur en de voordeligste van alle aanbieders.

Altijd goed

Ik heb al meerdere keren besteld bij parfumwinkel.nl. Elke keer betrouwbaar en snel. Ze hebben meer geuren dan in de winkels en hebben een makkelijke website. Echt heel fijn!

Top prijs en snelle bezorging

Mooie prijzen en binnen paar dagen al bezorgd! Lekker wat goedkoper dan de ici of douglas.

Snelle levering, betrouwbaar en echte parfums voor de beste prijs

Heel erg goed

Het bestellen en verzending liep soepel, had het snel in huis. En de mini erbij maakte het leuk. Ik zal zeker vaker bestellen.

Goede prijzen en snelle levering

Mijn bestelling vergeleken met de andere winkels zoals ici paris en douglas , maar de prijzen van Parfumswinkel zijn super scherp.

Was prima.

Snelle levering .Duidelijk wanneer af te halen.

Super snelle levering. Vandaag besteld morgen in huis. Geweldig

Gunstige prijs en snelle levering

Na wat speurwerk vond ik hier mijn geurtje het meest voordelig. En super snelle levering, blij mee!

Opnieuw een goede ervaring met Parfumwinkel.nl

Hele snelle levering, goed product. En een leuke verrassing, top.

Goede prijs

Snelle levering en goede prijs. Beveel deze zeker aan. Sample misschien een idee om de klant te vragen voor een dame of een heer.

Ik ben al meerdere keren klant bij Parfums Winkrl en ik blijf er altijd kopen! Het is echt de goedkoopste winkel, ze geven altijd korting en de levering is super snel. De geuren zijn altijd origineel en van hoge kwaliteit. Ik weet niet meer hoe vaak ik hier al heb besteld, maar ik blijf zeker terugkomen. Absoluut een aanrader!

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven

085 - 40 111 18

Over Parfumswinkel.nl

Parfumswinkel is er voor iedereen die wil genieten. Met een breed assortiment aan beautyproducten zijn wij er voor vrouwen en mannen. In onze webshop vind je onder andere heerlijke parfums, dagelijks en luxe huidverzorging en make-up waarmee je iedere keer opnieuw straalt.