Voordelige keuze en snelle levering

Parfumswinkel viel op door de voordelige aanbieding en keuze. De bestelling kwam supersnel en keurig verpakt.

Ik moest iets veranderen aan mijn bestelling en werd direct geholpen. Goede prijzen en vlotte levering. Top zaak!

Problemen met levering

mijn bestelling werd snel geleverd. Maar volgens de bezorgdienst ( DHL) aan een adres waar geen mensen lijken te wonen verschillende keren aan de deur geweest, briefje door de bus. Nul reactie. Wel zonde van mijn gld

Doen wat is toegezegd en uitstekend uitgevoerd!

Bestellen en betalen gaat heel makkelijk. Daarna wordt het volgen van het pakket, dat snel en efficiënt en volgens afspraak wordt uitgeleverd. Wij zullen nog heel vaak bestellen. Maar soms zijn de gewenste producten niet op voorraad, jammer.

Snel geleverd en duidelijke informatie

Zie boven

Waardeloos

Vandaag besteld morgen in huis zijn ze niet nagekomen. Heb al meerdere malen om een factuur gevraagd, krijg ik ook niet. En sturen alleen maar spam op de mail. Voor mij nooit meer

Perfect en snelle levering

Duidelijke site, snelle levering en scherpe prijs.

Goede service,snelle aflevering.Zeer tevreden.Ga zo door.

Scherpe prijs Vlotte service

Scherpe prijs Vlotte service

TOP!

Fijne prijs en snelle levering.

Super goede deal en levering

Echt een goede prijs, snelle levering en mooi verpakt. Ben er heel tevreden over.

Betrouwbaar goede prijs snelle levering

Prijs is beste, service prima, leuk extra cadeautje De beloofde sample zat er niet bij maar oké

Snel verzonden

Goede kwaliteit

heel goed

vlotte service

Snelle service!

Goede ervaringen mee! Snelle levering, goed verpakt. Niets op aan te merken.

Product netjes zoals omschreven, goed verpakt en leuk met een sample erbij. Verzenden ging vlot en de prijsstelling was ook prima. kortom een fijne winkel om te bestellen.

Snel geleverd en betrouwbaar

Al vele malen besteld bij Parfumswinkel.nl omdat je zeker weet dat je het echte merk hebt, de levering snel en de prijs concurerend is. Gewoon goed.

Niet binnen

De bestelling is helaas niet bij mij binnengekomen. Jammer! Denk dat DHL een foutje gemaakt heeft. Vriendelijke groet Karin van Pelt

Leuke aanbiedingen en snelle levering

Via Google kwam ik al snel bij jullie terecht. Het geurtje dat ik zocht was bij jullie het gunstigste geprijsd. Al snel had ik de parfum in huis met daarbij een proefmonsters, heel fijn!

Perfecte prijzen voor perfecte shopervaring

Ideaal, alle parfums zijn goedkoper dan bij alle andere winkels. Ze verzenden je pakketje erg snel en je word op de hoogte gehouden van je bestelling via de mail. Het pakketje was super goed ingepakt.

Altijd snelle levering en leuke aanbiedingen met sample erbij

Ik heb laatst chopard cashmire en Jill sanders No 4 gekocht bij parfum winkel. Beide heb ik vergeleken op google en zij kwamen beide bij parfum winkel als goedkoopste uit de bus. Bestelt en de volgende in huis. Beide zijn "zware" geuren en blijven de hele dag hangen. Ik gebruik deze geuren al jaren. Probeer af en toe wat anders maar kom er toch steeds op terug. Dank jullie wel.

Gekochte parfum ruikt heerlijk

Snelle levering niks op aan te merken

Goed verpakt in de doos, gwn perfect.

Heerlijke parfum

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven

085 - 40 111 18

Over Parfumswinkel.nl

Parfumswinkel is er voor iedereen die wil genieten. Met een breed assortiment aan beautyproducten zijn wij er voor vrouwen en mannen. In onze webshop vind je onder andere heerlijke parfums, dagelijks en luxe huidverzorging en make-up waarmee je iedere keer opnieuw straalt.